3.6.2013

Gasumin intranet valittiin Suomen parhaaksi!

Sinisen Meteoriitin toteuttama Gasumin Gasnetti-intranet on valittu Suomen parhaaksi intranetiksi.

”Gasumin intranet edustaa modernia ajattelua siinä, että lähes kaikki tieto on jokaisen työntekijän käytettävissä; vain välttämättömin on piilotettu käyttöoikeuksien taakse. Kokous- ja palaverikäytännöt oleellisena osana intranetiä ovat ehdotonta suomalaista eliittiä. Dokumentinhallinta ja arkistointi on ratkaistu valtavirrasta poiketen rohkean mallikkaasti juuri Gasumin tarkoituksiin parhaiten sopivalla tavalla”, kehuu Solitan liiketoimintapäällikkö Petri Suhonen.

Suomen Paras Intranet-kilpailu järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja sen järjestämisestä vastasi Solita. Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Idealist Groupin luova johtaja Saku Tuominen, toimitusjohtaja ja liikkeenjohtamisen uudistaja Esko Kilpi, Viestintätoimisto Manifeston toimitusjohtaja Harri Kammonen sekä Solitan liiketoimintapäällikkö Petri Suhonen. Tiedote on kokonaisuudessaan luettavissa Solitan verkkosivuilta.

Sinisessä Meteoriitissa ollaan Gasumin valinnasta luonnollisesti innoissaan.

”Gasumin intranetin suunnittelussa oli poikkeuksellista se, että johto oli tiiviisti mukana, ja organisaatiolla oli kova tahto löytää tapoja tehdä työtä tehokkaammin. Intranetin myötä syntyivätkin uudet käytännöt mm. kokousten hallintaan. Gasumin projektiryhmä myös ymmärsi käyttöönoton merkityksen onnistumiselle, ja siihen panostettiin ihailtavan paljon”, toteaa suunnittelusta vastannut Sinisen Meteoriitin konsultti Heidi Selkäinaho.

Gasumin intranet pohjautuu Microsoftin SharePoint 2010:iin, Sinisen Meteoriitin SharePoint+ -tuotteisiin ja se on integroitu Gasumin muihin tietojärjestelmiin.

Sinisen Meteoriitin asiakkaat pärjäsivät Suomen Paras Intranet-kisassa muutenkin mainiosti, kun Lassila & Tikanojan Silta -intranet pääsi kilpailussa neljän finalistin joukkoon.

Lisätietoja:

Teija Auer, Key Account Manager, Sininen Meteoriitti, 0400-860 056 , teija.auer@meteoriitti.com

Jari Pullinen, myyntijohtaja, Sininen Meteoriitti, 050-345 7485, jari.pullinen@meteoriitti.com

Sininen Meteoriitti on verkkopalvelujen ja tietotyön asiantuntija. Suunnittelemme ja toteutamme verkkoon www-palveluja ja järjestelmiä, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja ovat käyttäjilleen hyödyllisiä, tarkoituksenmukaisia ja käyttäjäystävällisiä. Tavoitteenamme on olla Suomen paras SharePoint-osaaja. Vuonna 2001 perustettu Sininen Meteoriitti työllistää yli 100 IT- ja viestintäalan ammattilaista.

Aiheesta lisää

Sininen Meteoriitti avaa toimipisteen Pohjois-Amerikkaan Asiakaskokemukseen ja työpäiväkokemukseen keskittynyt digitaalisen liiketoiminnan yritys Sininen Meteoriitti panostaa kansainvälistymiseen. Viimeisen ...
Blue Meteorite Joins the Microsoft Enterprise Cloud Alliance Blue Meteorite has joined the Enterprise Cloud Alliance, a strategic initiative that promotes best-in-class enterprise cloud solutions built on the Mi...
Microsoft valitsi Sinisen Meteoriitin vuoden kumppaniksi Vuosittainen vuoden kumppanin valinta on Microsoftin tärkeä globaali tapa palkita kaikkein parhaita Microsoft-pohjaisten ratkaisuiden toimittajia ympä...
Olemme todistetusti osaava Microsoft kumppani Sinisen Meteoriitin ja Microsoftin välinen yhteistyö näkyy jälleen uusissa kumppanuustasoissa. Sininen Meteoriitti on viime aikoina tehtyjen hankkeide...
Vuoden paras intranet -kilpailu käynnistyy Etsimme yhdessä Ambientian, Dinglen, Episerverin ja Vapa Median kanssa vuoden parasta intraa. Kilpailuaika on 20.12.2015 - 30.4.2016 ja sinä aikana mu...
Pekka Walkama aloittaa Ohjelmistoyrittäjien hallituksessa Sinistä väriä myös Ohjelmistoyrittäjien hallitukseen. Ohjelmistoyrittäjät on sitoutumaton, kasvuhakuisten ja yrittäjähenkisten ohjelmistoyritysten jo...