3.6.2013

Sininen Meteoriitti valittiin Suomen 9. parhaaksi työpaikaksi

Great Place to Work –instituutin tutkimukseen pohjautuva Suomen parhaat työpaikat –lista julkaistiin 14.2.2013. Sininen Meteoriitti valittiin jo viidennen kerran peräkkäin Suomen parhaiden työpaikkojen top30-listalle yleisessä sarjassa.

Sinisen Meteoriitin sijoitus parhaiden työpaikkojen tutkimuksessa parani kaksi pykälää edellisestä vuodesta, mikä siivitti yrityksen sijalle yhdeksän. Tämä on Sinisen Meteoriitin paras sijoitus tähän mennessä tutkimuksessa.

”Sininen Meteoriitti vie eteenpäin digitaalisen työn murrosta, jonka tekemisessä avoin ja kokeileva yrityskulttuuri on avainasemassa. Viides kerta peräkkäin listalla todistaa, että se toimii myös yli sadan asiantuntijan motivoinnissa.”, Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama kiittää joukkojaan.
 
Parhaiden työpaikkojen valinta pohjautuu henkilöstön kesken tehtyyn tutkimukseen, jossa tarkastellaan mm. työpaikan vuorovaikutussuhteiden, johtamismenetelmien ja yhteistyön toimivuutta. Yleisessä sarjassa tutkitaan 50-500 työntekijän yrityksiä.

Aiheesta lisää

SharePoint Saturday Helsinki 2018 Tule tapaamaan meitä ja Valo-tiimiä SharePoint Saturday tapahtumaan 27.1. Olemme tapahtuman kultaisia sponsoreita! Sari Soinoja ja Kristian Hentula...
Toimitusjohtajamme Pekka Walkama valittu Ohjelmistoyrittäjien hallituksen puheenjohtajaksi Toimitusjohtajamme Pekka Walkama valittiin Ohjelmistoyrittäjien hallituksen puheenjohtajaksi yhdistyksen kokouksessa torstai-iltana Helsingissä. Pekka...
Mistä tekoälyt unelmoivat? Keskustelu tekoälyn ja koneoppimisen ympärillä käy kuumana. Välillä kyse on nimenomaan keskustelusta ja todellinen konkretia meinaa uupua. Tekoälyn hy...
Suuren urheilujuhlan tuntua ilmassa – Igniten 2. päivä Toinen päivä Ignitessa alkoi melkoisella uutispläjäyksellä, eli Jeff Teperin luotsaamalla sessiolla, jossa julkistettiin SharePointin ja OneDriven uus...
Uusia tuulia Microsoft Ignitessa – 1. päivä Terveiset kuumasta ja kosteasta Orlandosta! Vuoden 2017 Microsoft Ignite –konferenssi kerää tänä vuonna paikalle noin 29 000 intohimoista ICT-alan ihm...
Sininen Meteoriitti avaa toimipisteen Pohjois-Amerikkaan Asiakaskokemukseen ja työpäiväkokemukseen keskittynyt digitaalisen liiketoiminnan yritys Sininen Meteoriitti panostaa kansainvälistymiseen. Viimeisen ...