3.6.2013

Sininen Meteoriitti valittiin Suomen 9. parhaaksi työpaikaksi

Great Place to Work –instituutin tutkimukseen pohjautuva Suomen parhaat työpaikat –lista julkaistiin 14.2.2013. Sininen Meteoriitti valittiin jo viidennen kerran peräkkäin Suomen parhaiden työpaikkojen top30-listalle yleisessä sarjassa.

Sinisen Meteoriitin sijoitus parhaiden työpaikkojen tutkimuksessa parani kaksi pykälää edellisestä vuodesta, mikä siivitti yrityksen sijalle yhdeksän. Tämä on Sinisen Meteoriitin paras sijoitus tähän mennessä tutkimuksessa.

”Sininen Meteoriitti vie eteenpäin digitaalisen työn murrosta, jonka tekemisessä avoin ja kokeileva yrityskulttuuri on avainasemassa. Viides kerta peräkkäin listalla todistaa, että se toimii myös yli sadan asiantuntijan motivoinnissa.”, Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama kiittää joukkojaan.
 
Parhaiden työpaikkojen valinta pohjautuu henkilöstön kesken tehtyyn tutkimukseen, jossa tarkastellaan mm. työpaikan vuorovaikutussuhteiden, johtamismenetelmien ja yhteistyön toimivuutta. Yleisessä sarjassa tutkitaan 50-500 työntekijän yrityksiä.

Aiheesta lisää

Sininen Meteoriitti avaa toimipisteen Pohjois-Amerikkaan Asiakaskokemukseen ja työpäiväkokemukseen keskittynyt digitaalisen liiketoiminnan yritys Sininen Meteoriitti panostaa kansainvälistymiseen. Viimeisen ...
Blue Meteorite Joins the Microsoft Enterprise Cloud Alliance Blue Meteorite has joined the Enterprise Cloud Alliance, a strategic initiative that promotes best-in-class enterprise cloud solutions built on the Mi...
Microsoft valitsi Sinisen Meteoriitin vuoden kumppaniksi Vuosittainen vuoden kumppanin valinta on Microsoftin tärkeä globaali tapa palkita kaikkein parhaita Microsoft-pohjaisten ratkaisuiden toimittajia ympä...
Olemme todistetusti osaava Microsoft kumppani Sinisen Meteoriitin ja Microsoftin välinen yhteistyö näkyy jälleen uusissa kumppanuustasoissa. Sininen Meteoriitti on viime aikoina tehtyjen hankkeide...
Vuoden paras intranet -kilpailu käynnistyy Etsimme yhdessä Ambientian, Dinglen, Episerverin ja Vapa Median kanssa vuoden parasta intraa. Kilpailuaika on 20.12.2015 - 30.4.2016 ja sinä aikana mu...
Pekka Walkama aloittaa Ohjelmistoyrittäjien hallituksessa Sinistä väriä myös Ohjelmistoyrittäjien hallitukseen. Ohjelmistoyrittäjät on sitoutumaton, kasvuhakuisten ja yrittäjähenkisten ohjelmistoyritysten jo...