3.8.2015

Valo-intranet jälleen esillä maailmalla

Toukokuussa kerroimme Microsoftin nostaneen Valo-intranettimme kansainväliseksi esimerkiksi uusista pilvikehitysmalleista. Kesän aikana suomalainen menestystarinamme noteerattiin laajasti sosiaalisessa mediassa sekä Microsoftin kansainvälisillä sivustoilla.

Sininen Meteoriitti on case-esimerkkinä muun muassa Microsoftin Office 365 -devaussivustolla, Microsoftin virallisessa Office-blogissa sekä Twitterissä.

Oman toukokuisen juttumme pääset lukemaan tästä.

Tutustu Valoon tarkemmin osoitteessa www.valointranet.com, seuraa Twitterissä @ValoIntranet tai pyydä vaikka demo osoitteesta sales(at)meteoriitti.com!

Aiheesta lisää

Microsoft nosti Sinisen Meteoriitin globaaliksi esimerkiksi uusien pilvikehitysmallien edelläkävijän... Olemme ylpeitä kertoessamme, että Microsoft on tänään julkaissut Ignite-konferenssin yhteydessä globaalin case-kuvauksen Sinisen Meteoriitin tavasta k...