Intranet-ratkaisut

Tutustu ratkaisuihimme tietotyön kehittämiseksi.

Varmista tietotyön tuottavuus toimistolla ja sen ulkopuolella

Intranet on organisaatioiden kannalta keskeinen keino tehostaa tietotyöläisten päivittäistä työtä ja tehdä henkilöstön välinen kommunikointi ja yhteistyö mahdollisimman kivuttomaksi. Tarjoamamme SharePoint 2013,  Office 365 ja Yammer–pohjaiset intranet-ratkaisut tuovat mukanaan sosiaaliset työvälineet ja asiantuntijoiden suunnitteleman käyttökokemuksen, myös tablet- ja älypuhelinkäyttäjille toimiston ulkopuolella.

Sininen Meteoriitti on Suomen johtava intranet-ratkaisuiden toimittaja. Olemme kymmenen vuoden aikana toimittaneet yli 100 laajaa intranet-projektia. Vuonna 2013 asiakkaamme Gasumin Gasnetti-intranet valittiin Suomen parhaaksi.

Haetko hyvin suunniteltua valmisratkaisua, vai apuja oman konseptisi kirkastamiseen ja toteutukseen?

Valo-intranet on viestinnän, henkilökohtaisen ajankäytön ja yhteistyön tehokkuutta kasvattava valmisratkaisumme keskikokoisten ja suurten yritysten tarpeisiin. Valo 365 on puolestaan nopeasti käyttöönotettava intranet-pilviratkaisumme pienille ja keskikokoisille organisaatioille.

Kun valmisratkaisut eivät vastaa tarpeitasi, tarjoamme käyttöösi konseptointipalvelumme ja teknisen SharePoint-osaamisemme, joiden avulla saat toimivat ratkaisut käyttäjien arjen pullonkauloihin, sekä varmistettua laadukkaan ja ylläpidettävän kokonaisuuden. 

Maailma muuttuu – löydä oikeat askeleen tietotyön kehittämiseksi

Tutustu avullamme Microsoftin ja Sinisen Meteoriitin tietotyöratkaisuihin. Ota yhteyttä, niin järjestämme ydinryhmällesi mahdollisuuden kokeilla tietotyön ratkaisuja ja välineitä meillä tai yrityksesi tiloissa. Käsikirjoitetun ja koko ryhmää osallistavan tarinan avulla näet ratkaisujen mahdollisuudet eri tarpeiden ja käyttötilanteiden näkökulmasta.

Tietotyöpajan ja tulevaisuuden tietotyö –palvelumme avulla voit luoda yrityksellesi tietotyön vision, jonka avulla tunnistat yrityksesi tietotyön pullonkaulat ja pääset suunnittelemaan organisaatiosi kehittämistä myös toimintamallien ja organisaatiokulttuurin näkökulmasta.

Autamme mielellämme myös suunnittelemaan muutoksen läpivientiä, esimerkiksi pilottihankkeiden ja hankehallinnan näkökulmasta. Olemme avainasiakkaillemme kumppani tietotyön ja toimintatapojen jatkuvassa kehittämisessä.