Referenssit

Uusimmat asiakastarinamme

Case St1: kertaheitolla verkkolevyiltä pilveen

"Projektin tärkein tavoite oli kerätä kaikki relevantti ja ajankohtainen tieto kootusti yhteen paikkaan. Valo365-intranet oli ihanan helppo ratkaisu meidän tarpeisiimme."

Asiakaskohtaiset työvaatteet verkosta

”Verkkokauppa tarjoaa meille selvää kilpailuetua. Asiakkaat haluavat palvelua verkossa.”

Digitaalisuus tuo läpinäkyvyyttä ja reagointikykyä jätekuljetuksiin

"Käytännössä manuaalisesta kynä ja paperi -menetelmästä siirryttiin reaaliaikaiseen ratkaisuun. Muutoksen suorat liiketoimintahyödyt ovat helposti nähtävissä."

Vaikuttavuutta ulkoasiainministeriön verkkoviestintään

"Verkkoviestintäselvitys nosti esiin uusia ajattelumalleja sekä vahvisti ja täsmensi jo mielessä olleita ideoita. Hyvin tärkeää oli myös se, että työ nosti esiin kehityskohteita sisällöntuottajaverkoston yhteistyöstä ja organisoinnista."

Pharmarket™ mahdollistaa lääkemarkkinan analysoinnin verkossa

"Olemme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä ja uusia käyttöönottoja tehdään asiakkaille viikoittain. Järjestelmän omaksuu nopeasti, koska verkkoselain ja Excel ovat molemmat tuttuja käyttöliittymiä."

Kuvaverkko

"Kuvaverkko avasi uudistuneen verkkopalvelun. Halusimme ensimmäisen puolen vuoden jälkeen ulkopuolista näkökulmaa verkkopalvelumme käytettävyyteen ja asiakasystävällisyyteen. Lisäksi meille oli tärkeää saada asiakkaalle helppo ja mukava kokemus verkkopalvelustamme."

Veronmaksajain Keskusliitto ry

”Asiantuntemus on vahvin yksittäinen Veronmaksajien brändiin liitetty ominaisuus. Verkkopalvelumme sisältää erityisen runsaasti käytännönläheistä hyötytietoa. Haimme uudistuksella nykyaikaista, helposti lähestyttävää, selkeää, tyylikästä, ja luotettavasti toimivaa palvelukokonaisuutta kaikille käyttäjille päätelaitteesta riippumatta. Olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen. Löysimme yhdessä Sinisen Meteoriitin asiantuntijoiden kanssa erinomaisia ratkaisuja hankkeen aikana esille nousseisiin kysymyksiin. Myös aikataulussa pysyttiin kiitettävästi tiiviin ja hyvin organisoidun projektitoiminnan ansiosta."

Outokumpu

”Outokumpu.com-verkkopalvelun uudistus toteutettiin tyhjästä neljässä kuukaudessa vastajulkaistulla SharePoint 2013:lla. Responsiivisen verkkopalvelun määrittely, suunnittelu ja toteutus ei olisi ollut mahdollista perinteisillä projektimalleilla tässä aikataulussa. Ketterällä mallilla konseptointi, määrittelyn tarkennukset ja toteutus voitiin tehdä tiiviissä yhteistyössä eri osapuolten kanssa, ja päätöksenteko oli nopeaa ja mutkatonta.”

Oral Hammaslääkärit

"Verkkopalvelumme tarvitsi kokonaisvaltaisen uudistuksen. Helppo ja monenlaiset toteutukset mahdollistava ylläpito sekä hakukoneystävällisyys olivat ratkaisevia valintaperusteitamme. Halusimme näyttävän, brändimme mukaisen ulkoasun ja asiakkaidemme tarpeita vastaavan verkkopalvelun. Yksi uudistuksen tavoitteista oli Oralin tunnettuuden lisääminen uusien asiakkaiden keskuudessa. Tavoitteet ovat toistaiseksi toteutuneet hyvin myös liikenteen kasvattamisen osalta.”

Lassila & Tikanoja

"Uudistuksessa tavoitteenamme oli muodostaa liiketoimintaa palveleva alustaratkaisu, jonka päälle on helppoa kehittää tarvekohtaisia palveluja. Saimme onnistuneiden toimitusprojektien lisäksi asiantuntevan SharePoint-kumppanuuden."

Suomen Asiakastieto

"Saimme palvelukehitykseemme ulkopuolista näkemystä ja osaamista verkkopalveluiden kehittämisestä ja viimeisimmistä tekniikoista. Lopputuloksena saatiin palvelu, jossa on hyvä käytettävyys ja raikas visuaalinen ulkoasu yhdistettynä uusimpiin teknisiin ratkaisuihin."

HUS

” Sivujen tuli olla helposti käytettävät, selkeät ja modernit. Mielestäni tässä onnistuttiin, olen ylpeä uusista hus.fi –sivuista."