Office 365

Office 365 mahdollistaa SharePointin, Yammerin, Exchange-sähköpostin, Lync-viestintäratkaisun, sekä Office-tuoteperheen ohjelmistojen käytön pilvipalveluna.

Ota SharePoint käyttöön nopeasti pilvestä

Pilvipalvelumallissa sovellukset tarjoillaan suoraan Microsoftin konesaleista internetin välityksellä ilman, että palvelinlaitteita tarvitsee perustaa ja ylläpitää paikallisesti. Sovellusten käytöstä maksetaan kuukausimaksua Microsoftille.  Pilvestä tarjottavat sovellukset sisältävät joitakin rajoitteita paikallisiin ratkaisuihin verrattuna.

Konkreettisin etu pilvipalveluissa on käyttöönoton nopeus ja yksinkertaisuus. Pilvestä on mahdollista ottaa SharePoint ja siinä samalla sähköposti, pikaviestin ja ryhmätyövälineet käyttöönsä vartissa, kun taas omille palvelimille asennettuna täytyy SharePointille suunnitella palvelininfrastruktuuri, tehdä laitetilaukset ja asentaa laitteet osaksi yrityksen omaa infrastruktuuria.  

SharePointin automaattinen päivittyminen uudempiin versioihin on lisäksi asia, joka voidaan lukea pilvi-SharePointin eduksi.

Kokonaisratkaisuista hybridimalliin

Pilviratkaisuissa Sininen Meteoriitti on Microsoftin korkeimman tason Cloud Accelerate-kumppani. Valo 365-valmisratkaisumme mahdollistaa SharePoint -intranet ja extranet-ratkaisuiden käyttöönoton nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Microsoftin Office 365 -tarjooma soveltuu sekä isoille että pienemmille organisaatioille. Pienemmät organisaatiot voivat jopa luottaa kaikissa ratkaisuissaan täysin pilvipalveluihin. 

Isommille organisaatioille mahdollisuutena nähdään lähivuosina etenkin hybridiratkaisut, joissa osa palveluista toteutettu pilvipalveluiden kautta ja osa omille palvelimille asennettuna. Näin isot organisaatiot hyötyvät pilvipalveluiden ketteryydestä, mutta säilyttävät samalla vapauden kehittää internet-, intranet- ja extranet-ratkaisuja omista lähtökohdistaan.