SharePoint

SharePoint 2013 mahdollistaa sosiaaliset intranet-ratkaisut, modernit verkkopalvelut, liiketoimintaa tukevat sähköisen asioinnin ratkaisut ja extranet-palvelut.

Ota SharePointista kaikki irti!

Microsoft SharePoint on maailman johtava sisällönhallinta- ja yhteistyöratkaisu. SharePoint on organisaation tarpeisiin mukautuva monipuolinen alusta jonka päälle voidaan toteuttaa intranet- ja extranet-ratkaisuja, sekä www-sivustoja.

SharePoint-tuotteet integroituvat saumattomasti Office-työkaluihin, liiketoimintasovelluksiin, raportointiratkaisuihin ja eri päätelaitteisiin. Uusi SharePoint 2013 sisältää mm. kehittyneet sosiaaliset ominaisuudet, työvälineet modernien verkkopalveluiden rakentamiseen, paremman tuen tabletti- ja mobiililaitteille sekä uuden SharePoint Store -kauppapaikan.

Sininen Meteoriitti on Suomen johtava SharePoint-toimittaja sekä asiakasprojektien että osaajien määrässä laskettuna. Tavoitteenamme on ottaa kaikki hyöty irti SharePointista. SharePoint-palvelumme auttavat asiakkaita projektin kaikissa vaiheissa esiselvityksistä ja vaatimusmäärittelyistä lähtien teknisen toteutusvaiheen kautta ylläpitoon.

Sertifioitua osaamista

Sinisen Meteoriitin SharePoint-osaamisessa yhdistyy vahva näkemys organisaatioiden tiedonhallinnan, sisäisen ja ulkoisen viestinnän sekä yhteistyön parhaiden käytäntöjen kehittämisestä kovan luokan Microsoft-teknologiaosaamiseen. Osaamisemme kattaa uusimman SharePointin 2013 -version lisäksi SharePointin pilviversion (SharePoint Online), sekä myös vanhemmat SharePoint 2010, FAST for SharePoint sekä MOSS 2007 -versiot.

Olemme Microsoftin korkeimman eli kultatason kumppani Microsoftin kumppaniohjelmassa Content & Collaboration -alueella. Sininen Meteoriitti on lisäksi valittu mukaan Microsoftin Redmondin pääkonttorista johdettuun Business-Critical SharePoint (BCSP)-kumppaniohjelmaan. Ohjelmaan on valittu maailmanlaajuisesti 75 strategisesti tärkeää SharePoint-kumppania, joilla on vaadittava tekninen ja liiketoiminnallinen osaaminen SharePointin hyödyntämiseen liiketoimintakriittisten ratkaisuiden alustana.

Asiantuntijoillamme on lukuisia henkilökohtaisia Microsoft-sertifiointeja. Kaikki SharePoint-toteutuksemme on tehty Microsoftin suositusten ja parhaiden käytäntöjen mukaan. Microsoftin kanssa solmitun Premier-tukipalvelusopimuksemme (3rd Tier -taso) takaa erittäin kattavat 24/7-ongelmanratkaisupalvelut tuotantoympäristöjen ongelmien selvityksessä sekä ennaltaehkäisevät toimenpiteet sovellusten kehitys- ja suunnitteluvaiheessa.

Oma SharePoint-tuotekehitys

Sininen Meteoriitti kehittää oman tuotekehityksensä puitteissa liiketoimintaa tukevia ja tuotteen puutteita korjaavia lisäominaisuuksia SharePointin päälle. SharePoint + -tuoteperhe sisältää monia SharePointin käytettävyyttä parantavia ominaisuuksia.

Sinisen Meteoriitin Valo on SharePoint -tuotteen päälle kehittämämme valmis intranet-ja extranet-ratkaisu, jossa yhdistyvät Suomen paras SharePoint -osaamisemme ja kymmenen vuoden kokemukseemme suomalaisten organisaatioiden intranet-ratkaisujen kehittäjänä.

Sinisen Meteoriitin asiakkaana pääset mukaan SharePoint-klubiin

SharePoint-klubi on yhteisö kokemusten ja ideoiden jakamiseen SharePointia käyttävien organisaatioiden välillä. Lue lisää klubistä täältä!