Yritys ja avainluvut

Sininen Meteoriitti on verkkopalvelujen ja tietotyön asiantuntija. Tavoitteemme on olla arvostetuin liiketoiminnan digitalisoija Suomessa.

Pidämme bisneksesi liikkeessä suunnittelemalla organisaation ulkoisia ja sisäisiä digitaalisia ratkaisuita sekä niitä tukevia toimintatapoja. Luomme kilpailuetua, parannamme työn tuottavuutta ja nostamme työhyvinvointia.

Palvelusuunnitteluamme ohjaavat liiketoiminnan tavoitteet, korkealuokkainen käytettävyys ja tekninen laatu, saumaton käyttökokemus kaikilla päätelaitteilla sekä hakukonelöydettävyys. Edustamamme johtavat julkaisujärjestelmät SharePoint ja EPiServer tekevät sisällöntuotannosta helppoa ja palvelun toiminnasta luotettavaa. Office 365 -tuoteperhe helpottaa palveluiden käyttöönottoa.”

Sininen Meteoriitti tänään

Sininen Meteoriitti on kotimainen yli 100 henkeä työllistävä kasvuyritys, joka on valittu jo viitenä vuonna peräkkäin Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon. Yhtiön omistaa sen henkilöstö ja vähemmistöosakkaana Fujitsu Finland Oy.

Perustamisvuodestaan 2001 lähtien Sininen Meteoriitti on ollut edelläkävijä uusimpien Microsoft-teknologioiden hyödyntämisessä. Microsoftin kanssa olemme korkeimman kultatason kumppani ja EPiServerin kumppaniohjelmassa olemme niin ikään korkeimmalla platinatasolla. Sininen Meteoriitti on toiminut perustamisestaan lähtien tulorahoituksella ja investoi 15-20% vuosittaisesta liikevaihdosta tuotekehitykseen ja henkilöstömme koulutukseen.

Sininen Meteoriitti auttaa sinua saavuttamaan paremman hyödyn sijoituksestasi uuteen teknologiaan.