Vuodenvaihteen kunniaksi suotakoon Tietotyömaan duunareillekin hetken hengähdys digitaalisen työskentelyn kehittämisestä. On aika luoda silmäys blogin taustalla puuhaavan organisaation menneeseen ja tulevaan. Sininen Meteoriitti yrityksenä on tavoitellut verkkopalveluiden ja tietotyön johtajuutta Suomessa. Kuluneen vuoden aikana olemme tiivistäneet merkittävästi yhteistyötämme Fujitsun kanssa ja yhdessä pyrimme luomaan Sinisestä Meteoriitista kärkiyrityksen myös koko pohjoismaiseen markkinaan.

Liiketoiminnallisesti tavoitteemme on ollut kannattava kasvu ja tämä tulee toteutumaan kuluvan vuoden osalta. Kalenterivuoden 2012 liikevaihdosta muodostuu noin 20% edellistä vuotta korkeampi ja kannattavuus paranee. 11-vuotiaana Sininen Meteoriitti lähestyy murkkuikää, joten on vain luontevaa, että kasvumme jatkuu myös tulevaisuudessa. Tietotyön ja verkkopalveluiden markkinat ovat nosteessa samoin kuin digitaalisen työn merkitys koko yhteiskunnallemme. Oma oraakkelimme Jari Pullinen kirjoitti ennustuksia teknologisista trendeistä alkavalle vuodelle. Sosiaalinen teknologia, mobiilipalvelut, uudet päätelaitteet ja niiden mukaiset käyttöliittymätekniikat sekä pilvipalvelut ovat osa kehitystä, johon uskomme.

Vuosi 2013 alkaa Sinisessä Meteoriitissa joulurauhan jälkeen taas paukkuen ja vauhdilla tietotyön kehittämisen merkeissä. Tammikuussa Esko Kilven kanssa yhteistyössä järjestettävillä johdon tietotyöaamiaisilla jatkamme tiedon levittämistä siitä, mistä digitaalisen työn murroksessa on kyse ja miten avoimella yrityskulttuurilla ja ihmisten välistä vuorovaikutusta tukevilla teknisillä ratkaisuilla voidaan luoda organisaatioille kilpailuetua ja parantaa työn tuottavuutta sekä työhyvinvointia.

Sininen Meteoriitti toivottaa rauhallista joulua ja erinomaista alkavaa vuotta kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja Tietotyömaa-blogin lukijoille! Panostamme tänä jouluna pehmeisiin arvoihin ja ohjaamme joululahjavaramme Syöpäsäätiön toiminnan tukemiseen.

Aiheesta lisää

Ohjelmistoala tarvitsee lisää mimmejä Ei ole mikään salaisuus, että ohjelmistoalalla on enemmän kundeja kuin mimmejä. Ei myöskään ole salaisuus, että ohjelmistoalan osaajista on huutava pu...
Jos haluat jotain kuntoon organisaatiossasi, aloita tästä Nimittäin tiimityöstä. Väittäisin, että nykypäivän tärkein organisaatiotaso tai -yksikkö on tiimi. Harvaa työtä tehdään enää sooloillen vaan jopa y...
Digipinjatalle kyytiä Digitalisaatiossa tänä päivänä on yhä useammin kyse siitä, että innovoit jotain aivan uutta nokkelammin kuin kilpailijasi. Perinteiselle yritysjohtaja...
YIT Pulse -digitaalinen työpöytä ottaa kaiken irti SharePointista ja Office 365:sta YIT Pulse -sosiaalinen intranet ja digitaalinen työpöytä ajattelumalli on kokonaisratkaisun visio. Microsoft SharePoint ja Office 365 pilvipalveluna m...
Helsinki Business College Oy siirtyi Valoon Suomen Liikemiesten Kauppaopistoa pitää yllä Helsinki Business College Oy. Sen omistavat tasaosuuksin Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiö sekä He...
Intranetin kuumimmat ja käytetyimmät toiminnallisuudet Työssäni näen melkoisen määrän niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin intranet-tarjouspyyntöjä. Niiden myötä minulle on syntynyt melko kattava kuva siitä,...

Tietoa kirjoittajasta

Pekka Walkama

Toimitusjohtaja

pekka.walkama@meteoriitti.com

Sinisen Meteoriitin tähtijoukkojen ylikomentaja, digitaalisen bisneksen yleisosaaja, yrittäjä, johtaja ja asiakaspalvelija.

Kirjoitukset (28)

Kommentti artikkeliin “Jouluinen tietotyötervehdys

Kommentoi