Cargotecin tavoitteena oli korvata yhdellä uudella teknisellä järjestelmällä neljä aikaisemmin käytössä ollutta verkkosivustokokonaisuutta. ”Halusimme luoda asiakkaiden tarpeita palvelevan sivuston, jolla voidaan esitellä Cargotecin lastinkäsittelyratkaisuja kiinnostavasti ja innostavasti. Projektissa oli omat haasteensa, mm. globaalin organisaation ja paikallisten tarpeiden yhdistäminen samaan sivustoon. Tehtävässä kuitenkin onnistuttiin.

Anne Westersund, viestintä- ja markkinointijohtaja, Cargotec

Cargotec on innovatiivinen lastinkäsittelyratkaisujen tarjoaja, joka toimittaa luotettavia lastinkäsittelyyn liittyviä laitteita ja palveluita, konsepteja ja suunnittelua asiakkailleen ympäri maailmaa.

Sininen Meteoriitti määritteli ja toteutti yrityksen asiakkaille suunnatun Sharepoint 2010 -pohjaisen verkkopalvelun. Uusi palvelu on strateginen osa Cargotecin toimintaa, jonka missiona on tehostaa maailman tavaravirtoja.

”Oman haasteensa projektille toivat globaalin organisaation asettamat moninaiset vaatimukset järjestelmälle ja näiden huomioiminen teknisessä suunnittelussa ja toteutuksessa. Palvelun lokalisointi eri maayksiköille ja mantereille vaati SharePointin tarjoamien teknisten ratkaisuiden täysmitallista hyödyntämistä ja tarkkaa suunnittelua.”

”Projektin lopputuloksena  syntyi koko Cargotecin globaalia organisaatiota palveleva järjestelmä, joka hakee vertaistaan koko Suomen SharePoint-kentässä”,  kiteyttää Sinisen Meteoriitin avainasiakaspäällikkö Santtu Laine.

Palvelut

Teknologiat

Aiheesta lisää

Case Eldon: Modernilla intralla globaalia yhteistyötä Eldon on valmistanut ratkaisuja sähkölaitteiden suojaukseen vuodesta 1922 lähtien. Eldon-tuotteita valmistetaan kahdessa huippuluokan tehtaassa Romani...
Norwegian Church Aid luottaa Valoon Norwegian Church Aid allekirjoitti sopimuksen Office 365:lle pohjautuvan Valo Intranetin toimituksesta. Koska Norwegian Church Aid on yksi Pohjoismaid...
YIT Pulse -digitaalinen työpöytä ottaa kaiken irti SharePointista ja Office 365:sta YIT Pulse -sosiaalinen intranet ja digitaalinen työpöytä ajattelumalli on kokonaisratkaisun visio. Microsoft SharePoint ja Office 365 pilvipalveluna m...
Vahanen valitsi Valon Vahanen-yhtiöt on yksi suurimmista suomalaisomisteisista rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatioista. Vahanen tarjoaa uudisrakentamisen, ...
Atria loikkasi pilveen – fokuksessa työtapojen kehittäminen Atria on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys, jonka palveluksessa on yli 4 000 työntekijää Suomessa, Baltian alueella, Skand...
Eväitä S-ryhmän digitaalisen työn kehittämiseen S-ryhmä käsittää 20 itsenäistä alueellista osuuskauppaa ja näiden omistaman Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) tytäryhtiöineen. Lisäksi S-ryhmää...