Consti on kasvanut nopeasti yrityskauppojen seurauksena ja sen vuoksi yhtenäisen yrityskulttuurin luomiseen ja tiedonkulkuun on luotava tehokkaita välineitä. Projektissa yhdistettiin sekä organisaation oma että toimittajan näkemys intranetin sisällöstä ja teknologiasta. Projekti vietiin läpi nopealla aikataululla ja intranet oli valmis käyttöön kahdessa kuukaudessa. Erityisesti vuorovaikutteisuuteen on panostettu ja koko henkilöstöä aktivoidaan viestimään keskenään SharePointin välityksellä.

Juha Salminen, kehitysjohtaja, Consti Yhtiöt

Consti Yhtiöt on Suomen johtava korjausrakentamiseen keskittynyt yritys. Se uudistaa kiinteistökantaa tehokkaasti ja luo arvoa kiinteistöjen omistajille maan parhaalla korjausurakoinnin, talotekniikan, linjasaneerauksen, julkisivusaneerauksen sekä pihojen ja ympäristöjen osaamisella.

Intranet-projektissa valjastettiin Consti Yhtiöiden Office365-palvelusta SharePoint Online laajempaan intranet-käyttöön ja hyödynnettiin Sinisen Meteoriitin Valo 365 -ratkaisua intranetin toteutuksessa ja käyttöönotossa.

Consti Yhtiöiden Valo 365:n mukainen viestinnällinen intranet ja työtilat toteutettiin kahdessa kuukaudessa. Projekti sisälsi määrittelyn, toteutuksen, testauksen ja koulutukset. Projektissa pysyttiin hyvin aikataulussa ja työmäärissä.

Palvelut

Ratkaisut

Teknologiat

Aiheesta lisää

Moderni SharePoint – mitä, missä, milloin ja miksi? Kirjoitimme aikaisemmin jo mitä moderni SharePoint tarkoittaa Valon näkökulmasta. Sivosen Jussi avaa tässä tekstissä kattavasti mikä moderni SharePoin...
Groupify – miksi siitä kannattaa innostua? Mikä saa suomalaisen SharePoint-nörtin reagoimaan täysin spontaanisti ja riemastumaan julkisessa kulkuneuvossa? Tietenkin Groupifyn saatavuus tuotanto...
Vohvelin perusteet – näin tuunaat vohvelia Mitä eroa on hampurilaisella ja vohvelilla? Nyt ei puhuta ruokalajeista vaan digityötaidoista. Hampurilaisvalikolla viitataan usein kolmen viivan muod...
Valo Teamwork 2.0 – katso webinaari Mikä on Valo Teamwork 2.0, mitä sillä voi tehdä? O365 Artist Sari Soinoja veti aiheesta webinaarin, jonka voit katsoa vapaasti tässä ja nyt. Video löy...
Viikon vohveli – Delve on bisnesmaailman Sports Tracker Aloitetaan välineurheilulla, sillä on aina niin paljon mukavampaa, kun pääsee heti näkemään käyriä ja käppyröitä, tilastoja ja numeroita. Siksi tänään...
Enemmän irti Office 365 -investoinnistasi Otetaanpa härkää sarvista. Monissa yrityksissä tilanne on sama: organisaatio on siirtynyt Office 365:n ihmeelliseen maailmaan. Lisenssit on ostettu ja...