Uudistuksen tuloksena Finanssialan Keskusliitolla on käytössään toimivat ja tarkoituksenmukaiset verkkopalvelut, joihin käyttäjät ovat tyytyväisiä ja joiden ylläpitäminen on vaivatonta. Organisaation tuottama yhteinen informaatio on nyt helposti kaikkien saatavilla. Veimme projektin eri osa-alueet läpi Sinisen Meteoriitin kanssa määrittelystä graafiseen suunnitteluun ja tekniseen toteutukseen. Tämä osoittautui erittäin hyväksi valinnaksi ja projekti saatiin vietyä läpi tehokkaasti aikataulussa ja budjetissa.

Minna Aila, viestintäjohtaja, Finanssialan Keskusliitto

Finanssialan Keskusliitto on finanssialan yhtiöiden toimialajärjestö.Sen tavoitteena on turvata jäsenyhtiöille hyvä toimintaympäristö, toimivat finanssimarkkinat ja tehokas maksujenvälitysjärjestelmä.

Liiton toiminnan keskeisenä välineenä ovat verkkopalvelut, jotka on suunnattu organisaation omalle henkilöstölle, jäsenistölle sekä julkiseen viestintään.

Finanssialan Keskusliitto otti ensimmäisten joukossa Suomessa verkkopalveluidensa alustaksi Microsoftin SharePoint 2010 -tuotteen. Sininen Meteoriitti vastasi palveluiden määrittelystä, suunnittelusta ja toteutuksesta. Kaikkea palveluiden kautta esitettävää tietoa hallinnoidaan yhdestä paikasta keskitetysti ja sama tieto voidaan julkaista eri verkkopalveluissa joustavasti.

Toteutetun kokonaisuuden keskiössä on tiedon löydettävyyden nostaminen huipputasolle. Finanssialan Keskusliiton palveluissa käsiteltävä tiedon ja dokumenttien määrä on suuri ja erityinen painoarvo on palvelun luotettavuudessa ja toimintavarmuudessa.

Verkkopalvelu-uudistuksen yhteydessä myös asiakkaan vanha dokumenttienhallintajärjestelmä uudistettiin SharePoint 2010 -pohjaiseksi ja siitä tuli kiinteä osa uutta intranetiä.

Palvelut

Teknologiat

Aiheesta lisää

Moderni SharePoint – mitä, missä, milloin ja miksi? Kirjoitimme aikaisemmin jo mitä moderni SharePoint tarkoittaa Valon näkökulmasta. Sivosen Jussi avaa tässä tekstissä kattavasti mikä moderni SharePoin...
Näin saat henkilöstön rakastumaan uuteen intraasi – kymmenen vinkkiä Edelleen liian usein kuulee, kuinka taloon hankittiin uutta järjestelmää isolla hintalapulla, mutta käyttäjiä ei näkynyt missään. Tai hommattiin lisen...
Groupify – miksi siitä kannattaa innostua? Mikä saa suomalaisen SharePoint-nörtin reagoimaan täysin spontaanisti ja riemastumaan julkisessa kulkuneuvossa? Tietenkin Groupifyn saatavuus tuotanto...
Valo Intranet valittiin jälleen Euroopan parhaaksi Valo Intranet valittiin jo toista kertaa peräkkäin Euroopan parhaaksi Intranet/Extranet -ratkaisuksi European SharePoint Conference 2017 -tapahtumassa...
Valo Intranet kilpailee jälleen parhaan intran ja parhaan mobiiliratkaisun palkinnosta Valo Intranet on jälleen ehdolla vuoden European SharePoint Conference -tapahtumassa. Viime vuonna Valo valittiin Euroopan parhaaksi intranet-ratkaisu...
Suuren urheilujuhlan tuntua ilmassa – Igniten 2. päivä Toinen päivä Ignitessa alkoi melkoisella uutispläjäyksellä, eli Jeff Teperin luotsaamalla sessiolla, jossa julkistettiin SharePointin ja OneDriven uus...