Sininen Meteoriitti on osoittautunut ammattitaitoiseksi, luotettavaksi ja yhteistyökykyiseksi kumppaniksi. Ensimmäinen julkaistu palvelumme on vastannut hyvin toiveitamme ja tarpeitamme.

Kim Hakala, tietohallintopäällikkö, Seure

 

Pääkaupunkiseudulla etsitään yhä enemmän vuokratyövoimaa etenkin terveydenhuollon ja sosiaalitoimen tilapäisiin tarpeisiin. Seure etsii ja vuokraa Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien eri organisaatioille sijaistyöntekijöitä – päivittäin välitetään jo noin 2000 työntekijää.

Sininen Meteoriitti on toteuttanut Seurelle laajan Keikkanetti-extranet-järjestelmän, joka palvelee itsepalveluna verkossa sekä Seuren asiakkaita (työnantajat) että keikkatyöntekijöitä.

Keikkanetti on täysin integroitu Seuren taustajärjestelmiin, mikä mahdollistaa työntekijän ja työnantajan reaaliaikaisen kohtaamisen verkossa. Keikkanetin kautta hoidetaan lisäksi mm. työntekijöiden tuntilistojen seuranta, työajan raportointi, työntekijöiden käytettävyystietojen hallinta, vuorolistojen hallinta.

Verkkopalvelun toteutus pohjautuu Sinisen Meteoriitin Meteor-julkaisujärjestelmään. Lisäksi Sininen Meteoriitti toteutti Seuren toimintaa ja palveluja esittelevän julkisen verkkopalvelun, jonka avulla työntekijät voivat etsiä avoimia työtehtäviä.

Palvelut

Asiakkaamme: Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Aiheesta lisää

YIT Pulse -digitaalinen työpöytä ottaa kaiken irti SharePointista ja Office 365:sta YIT Pulse -sosiaalinen intranet ja digitaalinen työpöytä ajattelumalli on kokonaisratkaisun visio. Microsoft SharePoint ja Office 365 pilvipalveluna m...
Atria loikkasi pilveen – fokuksessa työtapojen kehittäminen Atria on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys, jonka palveluksessa on yli 4 000 työntekijää Suomessa, Baltian alueella, Skand...
Eväitä S-ryhmän digitaalisen työn kehittämiseen S-ryhmä käsittää 20 itsenäistä alueellista osuuskauppaa ja näiden omistaman Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) tytäryhtiöineen. Lisäksi S-ryhmää...
Sekasin täyttää YLE:n kanavia Joka viides suomalainen nuori kärsii jostain mielenterveyden häiriöstä, ja ne ovat tärkein nuorten toimintakykyä heikentävä sairausryhmä. Noin puolet ...
Oriflame luottaa Valoon Oriflame on valinnut Fujitsun kautta Valo Intranetin heidän globaaliksi intranetiksi. Valo Intranet toimii Oriflamen yli 7000 työntekijän digitaalisen...
Sähköyhtiö Bixia valitsi Valon Noin sadantuhannen asukkaan Linköpingissä toimiva sähköyhtiö Bixia valitsi Valo Intranetin heidän uudeksi digitaalisen työn ratkaisuksi. Valo Intranet...