Meillä oli jo lähtiessä sellainen ajatus, että valitsemme sellaista teknologiaa, joka tarjoaa riittävän laajaa osaamispohjaa Suomessa myös kymmenen vuoden kuluttua. Emme halunneet alusta asti meille tehtyä ohjelmistoa, sillä silloin maksaisimme kehitystyön kustannukset kokonaan itse. Valmisohjelmistosta räätälöity ratkaisu on paljon kustannustehokkaampi, myös pidemmällä aikavälillä.

Jouko Lantto, verkkopalveluiden päätoimittaja, Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät on keskusjärjestö 21 aluejärjestölle ja yli 100 000 jäsenyritykselle. Järjestön toiminnassa yksi tärkeimmistä viestintä- ja asiointikanavista on Suomen Yrittäjien verkkoportaali. Valtakunnallisen sivuston yhteydestä löytyvät kymmenien aluejärjestöjen omat www-sivut sekä jäsensivut lukuisine jäsenpalveluineen ja asiointiratkaisuineen.

Sinisen Meteoriitin toteuttama verkkopalvelukokonaisuus sisältää yhteiseen järjestelmään integroidut jäsenrekisterit, tietojärjestelmät, sisällönhallinnan ja käyttäjähallinnan. Toteutusalustana on käytetty Meteor-järjestelmää, jonka päälle on toteutettu Suomen Yrittäjien tarvitsemat rajapinnat yhtenäisen verkkojulkaisemisen prosessin takaamiseksi.

Palvelut

Asiakkaamme: Suomen Yrittäjät

Aiheesta lisää

YIT Pulse -digitaalinen työpöytä ottaa kaiken irti SharePointista ja Office 365:sta YIT Pulse -sosiaalinen intranet ja digitaalinen työpöytä ajattelumalli on kokonaisratkaisun visio. Microsoft SharePoint ja Office 365 pilvipalveluna m...
Atria loikkasi pilveen – fokuksessa työtapojen kehittäminen Atria on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys, jonka palveluksessa on yli 4 000 työntekijää Suomessa, Baltian alueella, Skand...
Eväitä S-ryhmän digitaalisen työn kehittämiseen S-ryhmä käsittää 20 itsenäistä alueellista osuuskauppaa ja näiden omistaman Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) tytäryhtiöineen. Lisäksi S-ryhmää...
Sekasin täyttää YLE:n kanavia Joka viides suomalainen nuori kärsii jostain mielenterveyden häiriöstä, ja ne ovat tärkein nuorten toimintakykyä heikentävä sairausryhmä. Noin puolet ...
Oriflame luottaa Valoon Oriflame on valinnut Fujitsun kautta Valo Intranetin heidän globaaliksi intranetiksi. Valo Intranet toimii Oriflamen yli 7000 työntekijän digitaalisen...
Sähköyhtiö Bixia valitsi Valon Noin sadantuhannen asukkaan Linköpingissä toimiva sähköyhtiö Bixia valitsi Valo Intranetin heidän uudeksi digitaalisen työn ratkaisuksi. Valo Intranet...