Julkisen verkkopalvelun uudistamisen tavoitteena oli selkeät ja nykyaikaiset www-sivustot, joissa on huomioitu myös tablettien kosketusnäyttöominaisuudet. Käytettävyyttä testasimme kahdessa eri vaiheessa käytettävyystesteillä, jotta saimme asiakkaiden tarpeita ja toiveita huomioitua. Sivustomme ovatkin saaneet positiivista palautetta käyttäjiltä.

Kati Salmi, Digitaalisen markkinoinnin päällikkö, Veho

 

Veho-konserni on Suomen johtava autokaupan konserni, joka toimii myös Baltiassa ja Ruotsissa. Konsernin liiketoiminta koostuu sekä henkilöautojen että hyötyajoneuvojen maahantuonnista, vähittäismyynnistä ja huoltotoiminnasta.

Vuonna 2010 Veho päätti uudistaa koko verkkopalvelukokonaisuutensa (intranet, extranet, www -sivustot) nykyaikaisilla työkaluilla ja samalla yhtenäistää julkaisualustoja. Sininen Meteoriitti toimi uudistuksen toteuttajana.

Intranet- ja extranet-uudistuksen päätavoitteena on tehostaa Vehon ja sen kumppaneiden toimintaa ja tiedonvälitystä. Julkisen verkkopalvelun osalta keskeisin tavoite on olla Suomen autoalan liikkeiden käytetyin verkkopalvelu, joka on toimivuudessaan alan kärkijoukossa. SharePoint 2010 – alustan valinta tukee Vehoa tulevaisuuden kestävässä kehityspolussa.

”Haastavinta, mutta palkitsevinta oli saada Vehon tavoittelema raikas ja kosketusnäyttömäinen ulkoasu sovitettua SharePointiin mahdollisimman paljon vakiotoiminnallisuuksia mukaillen ja helppo ylläpidettävyys säilyttäen. Lopputulokseen olemme todella tyytyväisiä”, kertoo  Sinisen Meteoriitin konsultti Heli Böhm.

Palvelut

Ratkaisut

Teknologia

 

Aiheesta lisää

Moderni SharePoint – mitä, missä, milloin ja miksi? Kirjoitimme aikaisemmin jo mitä moderni SharePoint tarkoittaa Valon näkökulmasta. Sivosen Jussi avaa tässä tekstissä kattavasti mikä moderni SharePoin...
Näin saat henkilöstön rakastumaan uuteen intraasi – kymmenen vinkkiä Edelleen liian usein kuulee, kuinka taloon hankittiin uutta järjestelmää isolla hintalapulla, mutta käyttäjiä ei näkynyt missään. Tai hommattiin lisen...
Groupify – miksi siitä kannattaa innostua? Mikä saa suomalaisen SharePoint-nörtin reagoimaan täysin spontaanisti ja riemastumaan julkisessa kulkuneuvossa? Tietenkin Groupifyn saatavuus tuotanto...
Valo Intranet valittiin jälleen Euroopan parhaaksi Valo Intranet valittiin jo toista kertaa peräkkäin Euroopan parhaaksi Intranet/Extranet -ratkaisuksi European SharePoint Conference 2017 -tapahtumassa...
Valo Intranet kilpailee jälleen parhaan intran ja parhaan mobiiliratkaisun palkinnosta Valo Intranet on jälleen ehdolla vuoden European SharePoint Conference -tapahtumassa. Viime vuonna Valo valittiin Euroopan parhaaksi intranet-ratkaisu...
Suuren urheilujuhlan tuntua ilmassa – Igniten 2. päivä Toinen päivä Ignitessa alkoi melkoisella uutispläjäyksellä, eli Jeff Teperin luotsaamalla sessiolla, jossa julkistettiin SharePointin ja OneDriven uus...