Sininen Meteoriitti tuntee tarpeemme ja toimintatapamme ja tekee mitä lupaa.

Kari Lämsä, Osastonjohtaja, Kirjasto 10, Helsingin kaupunginkirjasto

Kirjastot.fi on kaikille avoin tiedonhaun ja kirjastopalveluiden kokonaisuus, joka toimii väylänä kaikkiin Suomen kirjastopalveluihin.

Lisäksi siihen kytkeytyy monimuotoisia erillispalveluja, kuten monikirjastohaku ja Fono.fi-haku YLEn äänilevyarkistosta. ”Kysy kirjastonhoitajalta” on semanttisen webin ajatusmalliin pohjautuva neuvontapalvelu, ja ”Tiedonhaun portti” on asiasanapohjainen hakupalvelu eri tietojärjestelmistä.

Yhteistyökumppanina Kirjastot.fi-palvelun monivuotisessa kehittämisessä Sininen Meteoriitti on ratkaissut erityisen monimutkaisia kysymyksiä tietojen luokittelusta, hakujärjestelmistätietokantaintegraatioista ja käyttöliittymäratkaisuista laajoille sisältömassoille.

Palvelut

 

Aiheesta lisää

YIT Pulse -digitaalinen työpöytä ottaa kaiken irti SharePointista ja Office 365:sta YIT Pulse -sosiaalinen intranet ja digitaalinen työpöytä ajattelumalli on kokonaisratkaisun visio. Microsoft SharePoint ja Office 365 pilvipalveluna m...
Atria loikkasi pilveen – fokuksessa työtapojen kehittäminen Atria on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys, jonka palveluksessa on yli 4 000 työntekijää Suomessa, Baltian alueella, Skand...
Eväitä S-ryhmän digitaalisen työn kehittämiseen S-ryhmä käsittää 20 itsenäistä alueellista osuuskauppaa ja näiden omistaman Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) tytäryhtiöineen. Lisäksi S-ryhmää...
Sekasin täyttää YLE:n kanavia Joka viides suomalainen nuori kärsii jostain mielenterveyden häiriöstä, ja ne ovat tärkein nuorten toimintakykyä heikentävä sairausryhmä. Noin puolet ...
Oriflame luottaa Valoon Oriflame on valinnut Fujitsun kautta Valo Intranetin heidän globaaliksi intranetiksi. Valo Intranet toimii Oriflamen yli 7000 työntekijän digitaalisen...
Sähköyhtiö Bixia valitsi Valon Noin sadantuhannen asukkaan Linköpingissä toimiva sähköyhtiö Bixia valitsi Valo Intranetin heidän uudeksi digitaalisen työn ratkaisuksi. Valo Intranet...