VTI:n intraprojektin aikataulu oli tiukka, ja etsimme ratkaisua, joka mahdollistaa intranetin pystytyksen nopeasti ja mahdollisimman vaivattomasti.

Kati Maillot, Viestintäpäällikkö, Murata

Kansainvälistä organisaatiota palveleva intranet nopeasti ja vaivattomasti

VTI Technologiesin uusi intranet toimii yrityksen kansainvälisen henkilöstön vuorovaikutteisena viestintäkanavana sekä ryhmä– ja projektityöskentelyn alustana. Intranetissa hyödynnetään kattavasti SharePoint 2010 -tuotteen ominaisuuksia ja se pohjautuu Sinisen Meteoriitin Valo-intranet-valmisratkaisuun.

VTI Technologies Oy valitsi Valo-ratkaisun, koska se halusi rakentaa uuden intranetinsa perustuen verkkopalveluiden ammattilaisten valmiiksi konseptoimiin ja hyväksi havaitsemiin ratkaisuihin. Tavoitteena oli hyödyntää mahdollisimman laajasti Valon valmiita ja toimiviksi todettuja elementtejä ja säästää näin oman organisaation määrittely- ja suunnitteluvaiheeseen käyttämiä resursseja.

Palvelut

Teknologiat

Aiheesta lisää

Scanfil – kohti uutta, yhteistä kulttuuria Scanfil on kansainvälinen tietoliikenne- ja elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja sekä järjestelmätoimittaja. He etsivät uutta intranet-ratkaisu...
Alma Media valitsi Valon Lähtötilanne: Alma Median räätälöidyn on-premise intranetin käytettävyys ei vastannut tämän päivän tarpeisiin. Lisäksi muita palveluita oltiin jo vie...
Case Valmet – intranet-projekti maaliin ilman sähköpostitulvaa Yli 12 000 käyttäjää, yli 100 lokaatiota. Sisäisiä uutisia keskimäärin 5,3 päivässä. Siirtyminen on-premises -ratkaisusta pilveen. Voiko tällaisen int...
Moderni intranet yhdistää 8000 VodafoneZiggo työntekijää Vodafone Groupin ja Liberty Globalin fuusion jälkeen tänä vuonna, 8 000 VodafoneZiggo-työntekijää Alankomaissa tarvitsi uuden yhteistyöalustan, joka o...
Case Eldon: Modernilla intralla globaalia yhteistyötä Eldon on valmistanut ratkaisuja sähkölaitteiden suojaukseen vuodesta 1922 lähtien. Eldon-tuotteita valmistetaan kahdessa huippuluokan tehtaassa Romani...