Tavoitteenamme on rakentaa avoin, kaikkia käyttäjiämme tasapuolisesti ja tehokkaasti palveleva intranet, joka tarjoaa entistä paremmat työkalut ja konkreettista tukea päivittäisen työn tekemiseen. Valon kanssa tiedämme onnistuvamme tavoitteessamme!

Tommy Kankkonen, Kehitysjohtaja, Technopolis Oyj

Kasvua ja kehitystä tukevat työkalut ja viestintäkulttuuri

Yritysten ja yhteisöjen toimintaympäristöihin ja palveluihin erikoistunut Technopolis Oyj käynnisti verkkopalveluidensa uudistamisen valitsemalla Sinisen Meteoriitin Valo-ratkaisu ja Microsoft SharePoint 2010 -tuotteen uuden intranetinsa alustaksi.

Technopoliksen intranet yhdistää joustavasti kattavan viestinnällisen intranetin sekä tehokasta työntekoa ja tiedonjakoa tukevat ryhmätyötilat. Käyttäjien omien sivujen nostaminen entistä merkittävämpään rooliin edesauttaa sosiaalista verkostoitumista sekä mahdollistaa oikeiden henkilöiden ja osaamisen löytymisen organisaatiossa.

Palvelut

Ratkaisut

Teknologiat

Aiheesta lisää

Moderni SharePoint – mitä, missä, milloin ja miksi? Kirjoitimme aikaisemmin jo mitä moderni SharePoint tarkoittaa Valon näkökulmasta. Sivosen Jussi avaa tässä tekstissä kattavasti mikä moderni SharePoin...
Groupify – miksi siitä kannattaa innostua? Mikä saa suomalaisen SharePoint-nörtin reagoimaan täysin spontaanisti ja riemastumaan julkisessa kulkuneuvossa? Tietenkin Groupifyn saatavuus tuotanto...
Vohvelin perusteet – näin tuunaat vohvelia Mitä eroa on hampurilaisella ja vohvelilla? Nyt ei puhuta ruokalajeista vaan digityötaidoista. Hampurilaisvalikolla viitataan usein kolmen viivan muod...
Valo Teamwork 2.0 – katso webinaari Mikä on Valo Teamwork 2.0, mitä sillä voi tehdä? O365 Artist Sari Soinoja veti aiheesta webinaarin, jonka voit katsoa vapaasti tässä ja nyt. Video löy...
Viikon vohveli – Delve on bisnesmaailman Sports Tracker Aloitetaan välineurheilulla, sillä on aina niin paljon mukavampaa, kun pääsee heti näkemään käyriä ja käppyröitä, tilastoja ja numeroita. Siksi tänään...
Enemmän irti Office 365 -investoinnistasi Otetaanpa härkää sarvista. Monissa yrityksissä tilanne on sama: organisaatio on siirtynyt Office 365:n ihmeelliseen maailmaan. Lisenssit on ostettu ja...