Sosiaaliportti on osa Suomen tietoyhteiskuntakehityksen voittokulkua.

Vappu Taipale, pääjohtaja, Stakes

Sosiaaliportti on sosiaalialan ammattilaisille suunnattu monipuolinen tietopalvelu ja verkostoitumisympäristö, joka sisältää uutisia, tapahtumia, blogeja, keskustelufoorumeja, ryhmätyötiloja, asiasanoitetun linkkihakemiston ja monenlaisia tietokantoja mm. hankkeista, asiantuntijoista ja useimmin kysytyistä kysymyksistä.

Sininen Meteoriitti on toiminut vuodesta 2004 lähtien yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (aiemmin Stakes) kanssa. Sosiaaliporttia ja sen sisältämiä erilliskokonaisuuksia on jatkuvalla kehitystyöllä laajennettu järjestelmällisesti monipuolisemmaksi ja paremmin palvelevaksi ammattilaisten työkaluksi.

Järjestelmän sisältöjen hallinnan alustana on käytetty omaa Meteor-tuotettamme, mutta muilta osin järjestelmä on luotu asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidysti.

Palvelut

Aiheesta lisää

YIT Pulse -digitaalinen työpöytä ottaa kaiken irti SharePointista ja Office 365:sta YIT Pulse -sosiaalinen intranet ja digitaalinen työpöytä ajattelumalli on kokonaisratkaisun visio. Microsoft SharePoint ja Office 365 pilvipalveluna m...
Atria loikkasi pilveen – fokuksessa työtapojen kehittäminen Atria on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys, jonka palveluksessa on yli 4 000 työntekijää Suomessa, Baltian alueella, Skand...
Eväitä S-ryhmän digitaalisen työn kehittämiseen S-ryhmä käsittää 20 itsenäistä alueellista osuuskauppaa ja näiden omistaman Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) tytäryhtiöineen. Lisäksi S-ryhmää...
Sekasin täyttää YLE:n kanavia Joka viides suomalainen nuori kärsii jostain mielenterveyden häiriöstä, ja ne ovat tärkein nuorten toimintakykyä heikentävä sairausryhmä. Noin puolet ...
Oriflame luottaa Valoon Oriflame on valinnut Fujitsun kautta Valo Intranetin heidän globaaliksi intranetiksi. Valo Intranet toimii Oriflamen yli 7000 työntekijän digitaalisen...
Sähköyhtiö Bixia valitsi Valon Noin sadantuhannen asukkaan Linköpingissä toimiva sähköyhtiö Bixia valitsi Valo Intranetin heidän uudeksi digitaalisen työn ratkaisuksi. Valo Intranet...