Halusimme parantaa tiedon laatua, löydettävyyttä ja uudelleenkäytettävyyttä sekä tehostaa kommunikointia niin henkilö-, tiimi- kuin yritystasollakin. Yhdistimme sisäisen viestinnän ja työskentelyn yhteen ympäristöön ja yhdenmukaiseksi käyttökokemukseksi. Hankkeemme toteutui suunnitellusti. Onnistuminen perustui avoimeen keskusteluun, toimittajan osaamiseen ja rakentavaan yhteistyöhön Sinisen Meteoriitin kanssa.

Johanna Kemppinen, tietohallintoyksikön hankepäällikkö, Varma

Työeläkevakuutusyhtiö Varman Omenapuu-intranet on palvelu, jolla uutisoidaan varmalaisille tärkeistä sisäisistä asioista sekä tarjotaan työtiloja, yhteisesti ylläpidettäviä tietopankkeja ja muita palveluita. Omenapuu on toteutettu Microsoft Office SharePoint Server 2007 -tuotteella, josta hyödynnetään sekä SharePointin vakiotoiminnallisuuksia että räätälöityjä ratkaisuja.

Sininen Meteoriitti toteutti Varman intranet-ratkaisut iteroiden, jolloin palvelun toteutus edistyi joustavasti määrittelyn tarkentumisen myötä. Palvelun suunnittelussa kiinnitettiin paljon huomiota metatietomäärityksen järkevään tarkkuuteen, luokittelun helppouteen ja metatietojen monipuoliseen käyttöön esitystavoissa.

Toimitettu intranet-kokonaisuus sisältää tehokkaat työkalut sisäisen tietotyön kehittämiseen: uutispalvelun, automaattisia päivitystoiminnallisuuksia, dokumenttikirjastoja, työtiloja, wikejä, blogeja ja työtilojen luontityökalut.

Teknologiat

Aiheesta lisää

Moderni intranet yhdistää 8000 VodafoneZiggo työntekijää Vodafone Groupin ja Liberty Globalin fuusion jälkeen tänä vuonna, 8 000 VodafoneZiggo-työntekijää Alankomaissa tarvitsi uuden yhteistyöalustan, joka o...
Case Eldon: Modernilla intralla globaalia yhteistyötä Eldon on valmistanut ratkaisuja sähkölaitteiden suojaukseen vuodesta 1922 lähtien. Eldon-tuotteita valmistetaan kahdessa huippuluokan tehtaassa Romani...
Norwegian Church Aid luottaa Valoon Norwegian Church Aid allekirjoitti sopimuksen Office 365:lle pohjautuvan Valo Intranetin toimituksesta. Koska Norwegian Church Aid on yksi Pohjoismaid...
YIT Pulse -digitaalinen työpöytä ottaa kaiken irti SharePointista ja Office 365:sta YIT Pulse -sosiaalinen intranet ja digitaalinen työpöytä ajattelumalli on kokonaisratkaisun visio. Microsoft SharePoint ja Office 365 pilvipalveluna m...
Vahanen valitsi Valon Vahanen-yhtiöt on yksi suurimmista suomalaisomisteisista rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatioista. Vahanen tarjoaa uudisrakentamisen, ...
Atria loikkasi pilveen – fokuksessa työtapojen kehittäminen Atria on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys, jonka palveluksessa on yli 4 000 työntekijää Suomessa, Baltian alueella, Skand...