Sivujen tuli olla helposti käytettävät, selkeät ja modernit. Mielestäni tässä onnistuttiin, olen ylpeä uusista hus.fi –sivuista.

Johanna Saukkomaa, Viestintäjohtaja, HUS

HUS on 24 kunnan muodostama kuntayhtymä. Sen tehtävänä on tuottaa jäsenkunnille ja niiden asukkaille tarpeellisia erikoissairaanhoidon ja kehitysvammahuollon palveluja.

Verkkopalvelu-uudistuksen tavoitteena oli luoda selkeä ja helppokäyttöinen tiedonhakupalvelu, joka on suunnattu ensisijaisesti jäsenkuntien asukkaiden ja alan ammattilaisten tarpeisiin.

Uudistuksessa haluttiin myös päivittää sivuston visuaalinen ilme vastaamaan kuvaa modernista erikoissairaanhoidon ja kehitysvammahuollon palveluja tarjoavasta organisaatiosta. Lisäksi toteutuksessa keskityttiin palvelun saavutettavuuden parantamiseen kansallisissa kriisitilanteissa, jolloin kuormitettu palvelu tarjoaa kohderyhmilleen vain oleellisimman informaation.

Sininen Meteoriitti tuki HUS:ia tarkentamalla palvelun toiminnallista määrittelyä ja suunnittelemalla palvelulle korkeatasoiset käytettävyysratkaisut ja modernin visuaalisen ilmeen. Suunnittelua ja määrittelyä seurasi palvelun tekninen toteutus SharePoint 2010 -alustalle. Sininen Meteoriitti tuki projektin etenemistä jämäkällä projektinhallinnalla, jolla varmistettiin lukuisten sidosryhmien sitouttaminen projektiin ja projektin valmistuminen sovitussa aikataulussa.

Palvelut

Teknologiat

Asiakkaan sivusto: www.hus.fi

Aiheesta lisää

Case Eldon: Modernilla intralla globaalia yhteistyötä Eldon on valmistanut ratkaisuja sähkölaitteiden suojaukseen vuodesta 1922 lähtien. Eldon-tuotteita valmistetaan kahdessa huippuluokan tehtaassa Romani...
Norwegian Church Aid luottaa Valoon Norwegian Church Aid allekirjoitti sopimuksen Office 365:lle pohjautuvan Valo Intranetin toimituksesta. Koska Norwegian Church Aid on yksi Pohjoismaid...
YIT Pulse -digitaalinen työpöytä ottaa kaiken irti SharePointista ja Office 365:sta YIT Pulse -sosiaalinen intranet ja digitaalinen työpöytä ajattelumalli on kokonaisratkaisun visio. Microsoft SharePoint ja Office 365 pilvipalveluna m...
Vahanen valitsi Valon Vahanen-yhtiöt on yksi suurimmista suomalaisomisteisista rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatioista. Vahanen tarjoaa uudisrakentamisen, ...
Atria loikkasi pilveen – fokuksessa työtapojen kehittäminen Atria on kasvava ja kansainvälinen, suomalainen elintarvikealan yritys, jonka palveluksessa on yli 4 000 työntekijää Suomessa, Baltian alueella, Skand...
Eväitä S-ryhmän digitaalisen työn kehittämiseen S-ryhmä käsittää 20 itsenäistä alueellista osuuskauppaa ja näiden omistaman Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) tytäryhtiöineen. Lisäksi S-ryhmää...

Ota yhteyttä