Vuoden viimeisiä päiviä viedään ja katseet suuntautuvat jo seuraavaan. Jouluntoivotusten myötä on aika kertoa, mitä suunnitelmia meillä Sinisessä Meteoriitissa on tulevaisuuden varalle.

Sinisen Meteoriitin tavoite on olla arvostetuin liiketoiminnan digitalisoija Suomessa. Aiomme liikuttaa asiakkaidemme bisnestä niin Suomessa kuin muuallakin Pohjoismaissa. Otsikon arvolupauksemme voit ymmärtää konkreettisesti mobiilien liiketoimintaratkaisuiden kautta. Yhtä hyvin voit mieltää sen abstraktimmin modernin teknologian ja toiminta- sekä käyttötapojen kautta, jotka estävät bisnestäsi jämähtämästä paikoilleen.

Alkavana vuonna lupaan haastaa asiakkaitteni ajatuksia prosessien digitalisointiin ja palvelumuotoiluun, sosiaalisiin työvälineisiin, pilvipalveluihin ja ulkoisiin sekä sisäisiin verkkopalveluihin liittyen. Jos et ole Sinisen Meteoriitin nykyinen asiakas, ota rohkeasti yhteyttä – oli kyse sitten konsultointitarpeesta, toteutushankkeesta, ratkaisuiden ylläpidosta sekä jatkokehittämisestä tai ylipäätään mistä tahansa kysymyksestä edellä listattuihin aiheisiin liittyen.

Oheisen videon myötä toivotan rauhallista joulua ja avointa kokeilevaa yrityskulttuuria vuodelle 2014! Videolla esiintyy pitkäaikainen meteoriittilainen SharePoint-arkkitehti Jukka Kotamäki, jonka Sylvian joululaulu teki syvän vaikutuksen meidän porukkaamme pikkujouluissamme – toivottavasti myös sinuun.

Sinisen Meteoriitin joulutervehdys 2013 from Sininen Meteoriitti on Vimeo.

 

 

Aiheesta lisää

Ohjelmistoala tarvitsee lisää mimmejä Ei ole mikään salaisuus, että ohjelmistoalalla on enemmän kundeja kuin mimmejä. Ei myöskään ole salaisuus, että ohjelmistoalan osaajista on huutava pu...
Jos haluat jotain kuntoon organisaatiossasi, aloita tästä Nimittäin tiimityöstä. Väittäisin, että nykypäivän tärkein organisaatiotaso tai -yksikkö on tiimi. Harvaa työtä tehdään enää sooloillen vaan jopa y...
Organisaation yhteiset pelisäännöt luovat perustan onnistumisille Tapaan viikottain työssäni organisaatioita ja niiden edustajia, jotka tuskailevat seuraavanlaisten kysymysten parissa: Mistä tiedän ovatko kolleg...
Azure pilvipalvelut avuksi sovelluskaaoksen hallintaan – osa 1 Nykyään liiketoiminnan tueksi saatavilla oleva IT-sovellusten ja -palveluiden kirjo on valtava. Käyttöönotto on joko helppoa tai erittäin helppoa, eik...
Digipinjatalle kyytiä Digitalisaatiossa tänä päivänä on yhä useammin kyse siitä, että innovoit jotain aivan uutta nokkelammin kuin kilpailijasi. Perinteiselle yritysjohtaja...
YIT Pulse -digitaalinen työpöytä ottaa kaiken irti SharePointista ja Office 365:sta YIT Pulse -sosiaalinen intranet ja digitaalinen työpöytä ajattelumalli on kokonaisratkaisun visio. Microsoft SharePoint ja Office 365 pilvipalveluna m...

Tietoa kirjoittajasta

Pekka Walkama

Toimitusjohtaja

pekka.walkama@meteoriitti.com

Sinisen Meteoriitin tähtijoukkojen ylikomentaja, digitaalisen bisneksen yleisosaaja, yrittäjä, johtaja ja asiakaspalvelija.

Kirjoitukset (28)

Kommentoi