18.2.2014

Sinisestä Meteoriitista Nintex-partneri

Sininen Meteoriitti on solminut yhteistyösopimuksen Nintexin kanssa. Nintexin teknologian avulla erilaisia työnkulkuja ja lomakkeita voidaan luoda tehokkaasti suoraan SharePoint-ympäristöön.

Tarjoamme Nintex Workflow- ja Nintex Forms -ratkaisuita asiakkaan tarpeen mukaisesti niin omaan konesaliin kuin pilveenkin. Nintex on toimiva työkalu silloin kun halutaan tehostaa, digitalisoida ja automatisoida liiketoiminnan eri prosesseja nopeasti ja helposti. SharePointin lisäksi Nintex integroituu toki myös Yammeriin.

”Nintex täydentää hienosti Sinisen Meteoriitin osaamista liiketoimintakriittisten SharePoint-ratkaisuiden toimittajana. Aiemminhan olemme jo olleet menestyksekkäästi mukana Microsoftin Business-Critical SharePoint -kumppaniohjelmassa”, täydentää Jari Pullinen.

Nintex on maailman markkinajohtaja SharePointin työnkulkuratkaisuissa ja sillä on yli 5000 asiakasta 90 maassa. Nintexiin voit tutustua tarkemmin yrityksen verkkosivuilla. Myös YouTubesta löytyy useita havainnollisia videoita Nintexin mahdollisuuksista.

 

Aiheesta lisää

Janne Gylling aloittaa Sinisen Meteoriitin markkinointijohtajana 26.10.2015 Janne Gylling on nimitetty Sinisen Meteoriitin markkinointijohtajaksi 26.10.2015 alkaen. Gylling on aiemmin vastannut markkinoinnista ja viestinnästä ...
Sininen Meteoriitti Nintexin Premier-kumppaniksi Nintex on valinnut Sinisen Meteoriitin yhdeksi kolmesta Pohjoismaisesta korkeimman tason Premier-kumppanista kolmitasoisessa uudistetussa kumppaniohje...
We Are Featured on Microsoft’s Global Case Study We are very proud to tell that Microsoft published today a global case study explaining how we among the first companies in the world did the transfor...
Microsoft nosti Sinisen Meteoriitin globaaliksi esimerkiksi uusien pilvikehitysmallien edelläkävijän... Olemme ylpeitä kertoessamme, että Microsoft on tänään julkaissut Ignite-konferenssin yhteydessä globaalin case-kuvauksen Sinisen Meteoriitin tavasta k...
Sininen Meteoriitti pokkasi parhaan SharePoint-demon palkinnon jo toista vuotta peräkkäin Torstaina 26.11. kolme tiimiä kisasi vuoden parhaasta SharePoint-demosta SharePoint Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa Helsingissä. Sinisen Meteoriit...
Sininen Meteoriitti jatkaa Microsoftin SharePoint-eliittikumppanina Sininen Meteoriitti jatkaa Microsoftin kumppanina Business-Critical SharePoint -ohjelmassa. Nimensä mukaisesti kumppaniohjelmassa keskitytään SharePoi...