6.3.2014

Miten organisaation viestintämuurit murretaan?

Sininen Meteoriitti ja Microsoft järjestävät huhtikuussa yhteisen aamiaisseminaarin, jossa pureudutaan organisaation sisäisen viestinnän muurien murtamiseen uuden teknologian, erityisesti Yammerin avulla.

Seminaarin keynote-puheenvuorossa kuullaan Ellun Kanojen toimitusjohtaja Kirsi Kirsi Piha, Ellun KanatPihaa otsikolla ”Sisäinen viestintä – käärmettä pyssyyn?”. Puheenvuorossaan Kirsi pohtii erityisesti viestinnän merkitystä ja roolia organisaatioissa: kuka on viestin välittäjä? Kuinka me emme vain osallista vaan oikeasti osallistumme?

Toisena puheenvuorona ääneen pääsee Microsoftin Harri Mikkanen, joka valottaa verkostomaisen työn ja Enterprise Socialin visiota. Millaisia teknologioita on tarjolla, ja miksi niitä kannattaa käyttää?

Sinisen Meteoriitin Heidi Selkäinaho paneutuu organisaation viestintämuurien murtamiseen käytännössä. Heidi pohtii myös, mitä sosiaalisuuden ”murtovarkailta” organisaatiossa vaaditaan.

Paneelissa kolmen organisaation sosiaalinen matka

Aamupäivän seminaari päättyy asiakaspaneeliin, jossa kolme organisaatiota kertoo omasta matkastaan sosiaalisuudessa. Paneeli tarjoaa varmasti mielenkiintoisia vinkkejä ja vertaistukea muille organisaatioille! Paneeliin osallistuvat viestintäpäällikkö Miina Keto Pöyryltä, Sourcing Manager Perttu Kulmala Solteqilta sekä Jonas Hagner, Group IT Director, Vaasan Oyj:lta.

Katso tarkka ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tästä!

Aiheesta lisää

Uusia tuulia Microsoft Ignitessa – 1. päivä Terveiset kuumasta ja kosteasta Orlandosta! Vuoden 2017 Microsoft Ignite –konferenssi kerää tänä vuonna paikalle noin 29 000 intohimoista ICT-alan ihm...
Aamiaisseminaari: Missä mennään, tietotyö ja enterprise social? Tervetuloa aamiaisseminaariimme kuulemaan ja keskustelemaan digitaalisesta työstä vuonna 2014! Järjestämme maksuttoman seminaarin yhdessä Microsoftin ...
Sinisestä Meteoriitista sertifioitu Yammer-kumppani Sininen Meteoriitti on suorittanut Microsoftin Yammer Customer Engagement Partner Program (YCEPP)-kumppanuusohjelman. Loppuvuoden 2013 aikana läpiviet...