6.5.2015

We Are Featured on Microsoft’s Global Case Study

We are very proud to tell that Microsoft published today a global case study explaining how we among the first companies in the world did the transformation from Full Trust Code (FTC) to SharePoint App Model. Microsoft published the new coding principles early this year, and our newest version of the Valo Intranet Suite is 100 % built on the new Add-ins model. The case study highlights the background, our Valo solution and the benefits, too.

Cloud business as the key driver

A key driver for our transformation was to have the same code base for SharePoint Server and SharePoint Online customers, especially as they were receiving more requests from customers for SharePoint Online. “The main business reason for transforming our Valo intranet solution from Full trust code to the Office 365 Cloud App Model is our business model transformation moving toward a cloud based business”, says Jari Pullinen, Sales Director.

Achieving the most challenging functionalities

“We have worked with SharePoint for three major versions and this is the first one we feel comfortable customizing with the Add-ins model”, says Tomi Tavela, our Solution Architect. “This is really the model of developing SharePoint we have been waiting for! Of course you need to think differently what you can and what you can’t do, but I think we have managed that very well and found ways of creating alternative ways of achieving even the most challenging functionalities.”

You can read more about our transformation in the full case study here.

Get to know Valo on www.valointranet.com!

Aiheesta lisää

Blue Meteorite Joins the Microsoft Enterprise Cloud Alliance Blue Meteorite has joined the Enterprise Cloud Alliance, a strategic initiative that promotes best-in-class enterprise cloud solutions built on the Mi...
Janne Gylling aloittaa Sinisen Meteoriitin markkinointijohtajana 26.10.2015 Janne Gylling on nimitetty Sinisen Meteoriitin markkinointijohtajaksi 26.10.2015 alkaen. Gylling on aiemmin vastannut markkinoinnista ja viestinnästä ...
Sininen Meteoriitti Nintexin Premier-kumppaniksi Nintex on valinnut Sinisen Meteoriitin yhdeksi kolmesta Pohjoismaisesta korkeimman tason Premier-kumppanista kolmitasoisessa uudistetussa kumppaniohje...
Sininen Meteoriitti proudly presents: Vitaly Friedman – Smart’n’Shiny RWD Techniques (UX &... Meillä on suuri ilo ja kunnia toivottaa tervetulleeksi Suomeen Smashing Magazinen perustaja ja päätoimittaja, web designin guru Vitaly Friedman! Jä...
Microsoft nosti Sinisen Meteoriitin globaaliksi esimerkiksi uusien pilvikehitysmallien edelläkävijän... Olemme ylpeitä kertoessamme, että Microsoft on tänään julkaissut Ignite-konferenssin yhteydessä globaalin case-kuvauksen Sinisen Meteoriitin tavasta k...
Sininen Meteoriitti pokkasi parhaan SharePoint-demon palkinnon jo toista vuotta peräkkäin Torstaina 26.11. kolme tiimiä kisasi vuoden parhaasta SharePoint-demosta SharePoint Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa Helsingissä. Sinisen Meteoriit...

Ota yhteyttä

Jari Pullinen

Director, Product Development and Marketing

jari.pullinen@meteoriitti.com

+358503457485

Kirjoitukset (38)