4.9.2015

Sininen Meteoriitti Nintexin Premier-kumppaniksi

Nintex on valinnut Sinisen Meteoriitin yhdeksi kolmesta Pohjoismaisesta korkeimman tason Premier-kumppanista kolmitasoisessa uudistetussa kumppaniohjelmassaan.

Valinta pohjautui myynnillisiin saavutuksiin, osaamiseen ja tarjoomaan sekä asemaan markkinassa. Sininen Meteoriitti on toteuttanut useita vaativia työkulku- ja lomakesovelluksia mm. mobiilikäyttöön.

Nintex maailman johtava työkalu työnkulkujen ja lomakkeiden luomiseen SharePoint- ja Office 365 -alustoilla. Lue lisää Nintexistä www.nintex.com.

 

Aiheesta lisää

Janne Gylling aloittaa Sinisen Meteoriitin markkinointijohtajana 26.10.2015 Janne Gylling on nimitetty Sinisen Meteoriitin markkinointijohtajaksi 26.10.2015 alkaen. Gylling on aiemmin vastannut markkinoinnista ja viestinnästä ...
We Are Featured on Microsoft’s Global Case Study We are very proud to tell that Microsoft published today a global case study explaining how we among the first companies in the world did the transfor...
Microsoft nosti Sinisen Meteoriitin globaaliksi esimerkiksi uusien pilvikehitysmallien edelläkävijän... Olemme ylpeitä kertoessamme, että Microsoft on tänään julkaissut Ignite-konferenssin yhteydessä globaalin case-kuvauksen Sinisen Meteoriitin tavasta k...
Sininen Meteoriitti pokkasi parhaan SharePoint-demon palkinnon jo toista vuotta peräkkäin Torstaina 26.11. kolme tiimiä kisasi vuoden parhaasta SharePoint-demosta SharePoint Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaarissa Helsingissä. Sinisen Meteoriit...
Sininen Meteoriitti jatkaa Microsoftin SharePoint-eliittikumppanina Sininen Meteoriitti jatkaa Microsoftin kumppanina Business-Critical SharePoint -ohjelmassa. Nimensä mukaisesti kumppaniohjelmassa keskitytään SharePoi...
Sininen Meteoriitti laajentaa Pohjoismaiden markkinoille Sininen Meteoriitti laajentaa palvelutarjontaansa Pohjoismaissa yhteistyössä Fujitsun kanssa. Ensimmäiset asiakasprojektit Ruotsissa ja Tanskassa ovat...