- 12.11.2015

14 vuotta intohimosta teknologiaan, rakkaudesta liiketoimintaan – tinkimättömällä asenteella

Kun LinkedIn muistutti minua 14 vuoden työskentelystä Sinisessä Meteoriitissa, yllätyin suuresti. Toki tiedän olleeni perustamassa yritystä, mutta onko siitä jo näin kauan – enkö olekaan enää 23v? Aika tosiaan juoksee, kun on hauskaa. Meteoriitin tarina juontaa juurensa vuoteen 2001, kun joukko nuoria miehiä halusi ”koodata oikein”. Alusta saakka olemme tehneet työtämme pää avaruudessa mutta jalat maassa. Emme lupaa kuuta taivaalta, vaan kunnia-asiamme on myös osata toteuttaa vaativatkin teknologiset ideat ja viedä ne käytäntöön. 

Matkamme ei toki ole ollut pelkkää onnistumista ja 14 vuoteen mahtuu kyllä hetkiä, jotka mieluusti vaihtaisin. Mutta kokonaisuudesta ja erityisesti Meteoriitin jengistä olen ylpeä.

Meitä yhdistää mystinen SiMe-henki, jota kukaan ei oikein osaa kuvata mutta kuitenkin kaikki tunnistavat sen olemassaolon.

Teini-ikäinen firmamme työllistää nykyään reilut 100 henkeä ja on kokenut aikuistuessaan melkoisen muutoksen parin koodarin pajasta ja julkaisujärjestelmäsoftan kehittäjästä SharePoint-taloksi ja aina nykyiseksi monimuotoiseksi työtapojen ja asiakaskokemuksen kehittäjäksi. Olen äärimmäisen kiitollinen kaikille teille asiakkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille, jotka olette olleet mukana matkallamme!

Visiomme on tehdä työpäivistä toimivia ja asiakaskokemuksista ilahduttavia. Jos työntekijöiden omat työkalut eivät ole kunnossa, ei asiakaspalvelukaan loista parhaalla mahdollisella tavalla. Autamme asiakkaitamme digitaalisten työtapojen kehittämisessä, liiketoimintaprosessien digitalisoinnissa sekä verkkopalvelujen ja sähköisten asiointipalvelujen toteuttamisessa. Emme ole korporaatio, vaan sopivan kokoinen joustava yhteistyökumppani – ehkä sinullekin?

Aiheesta lisää

Astronautti esittelyssä: ratkaisuarkkitehti Antti Koskela Entinen alaikäinen kirjanpitäjä, nykyinen ratkaisuarkkitehti. Miten ensimmäisestä päästiin jälkimmäiseen? Ratkaisuarkkitehti on sopiva titteli ihmisel...
Ohjelmistosuunnittelijan kesä Meteoriitilla Odotit hanttihommia, mutta pääsitkin sammuttamaan tulipaloja. Miten tässä näin pääsi käymään? Tuomas Moisio vietti kesän ohjelmistosuunnittelijan teht...
Löydä meteoriitti Wikipedia kertoo, että Suomesta on viimeksi löydetty meteoriitti vuonna 1974. Jotenkin tuo tuntuu melko pitkältä ajalta ja on suorastaan outoa ettei v...
Yksi parhaista työpaikoista Osallistuimme jälleen Great Place to Work -tutkimukseen. Sijoituksemme oli tänä vuonna keskisuurten sarjassa 26. Olemme siis edelleen Suomen parhaiden...
Asiakkaan ostohousuista toimittajan leipiin Pyörähti juuri kolmas kuukausi mittariin meteoriittilaisena. Jaa, että miltäkö tuntuu? Kiitos kysymästä, aivan huikealta! Alku on ollut melkoista haip...
Innostus tarttuu! Vauhtikestävyys on juoksukoulun paras anti ja treenien tuskaisimmat metrit.  Miten innostavaa on kiihdyttää vauhtia ylämäkeen, suoristaa itsensä ja ot...

Tietoa kirjoittajasta

Pekka Walkama

Toimitusjohtaja

pekka.walkama@meteoriitti.com

Sinisen Meteoriitin tähtijoukkojen ylikomentaja, digitaalisen bisneksen yleisosaaja, yrittäjä, johtaja ja asiakaspalvelija.

Kirjoitukset (28)

Kommentoi