Dynamics CRM ja sen asiakaspalvelukyvykkyydet parantuvat entisestään kun Microsoft Dynamics CRM 2016 julkaistaan loppuvuodesta. Persoonallinen ja kontekstuaalinen tuki asiakkaille on tärkeä keino erottautua kilpailijoista ja asiakaspalvelun järjestelmät ovat keskellä tätä muutosta. Dynamics CRM 2016 mahdollistaa sulavan asiakaskokemuksen tarjoamalla uusia ja paranneltuja toimintoja, joita avaan tässä blogissa.

Asiakaspalaute – Voice of Customer

Dynamics CRM 2016 sisältää uuden palautetoiminnon, jonka avulla asiakaspalvelukeskus pystyy nyt helposti pyytämään tärkeää palautetta. Palaute voi automaattisesti käynnistää Dynamics CRM työkulun varmistaen, että asiakaspalaute otetaan huomioon eikä asia jää roikkumaan asiakaspalvelun sähköposteihin kuten usein voi käydä. Palautteiden tiedustelut on helppo rakentaa uudella survey designerilla, joka tulee 2016 version mukana.  Huomiotavaa on, että tarvitaan erillinen Azure tilaus ylläpitämään tiedustelut.

Microsoft Dynamics CRM 2016 - Voice of Customer

Uusi ja helppokäyttöinen käyttöliittymä asiakaspalveluagenteille – Interactive Service Hub

Interactive Service Hub (ISH) tarjoaa nykyaikaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän asiakaspalveluagenteille.  ISH sisältää kaksi dashboardia, jotka ovat kohdennettu Tier One ja Tier Two agenteille. Interaktiiviset kaaviot ja näkymät tuovat tarvittavan fokuksen agenteille sekä mahdollisuuden muokata dataa heidän tarpeisiinsa. Moderni käyttöliittymä vähentää kliksuttelua ja navigointia. Yhdistämällä tärkeät asiat ja näyttämällä ne oikeaan aikaan lomakkeissa voidaan mahdollistaa tehokas asiakaspalvelukokemus sekä agentille että asiakkaalle.

Microsoft Dynamics CRM 2016 - Interactive Service Hub Tier 1 Dashboard
Microsoft Dynamics CRM 2016 - Interactive Service Hub Tier 2 Dashboard

Tietämyksenhallinta – Knowledge Management

Uusi Knowledge Management tulee 2016 version mukana. Uudella editorilla voi kirjoittaa uutta sisältöä helposti sekä hallita versioita. Uudessa versiossa on myös työnkulku, joka mahdollistaa major ja minor versioinnin sekä sisällön hyväksynnän, mikä auttaa varmistamaan että KM-artikkelit ovat ajan tasalla ja virheettömiä.

Mitä muuta Microsoft Dynamics CRM 2016 tuo tullessaan?

Lue Pertun kirjoitus aiheesta:
https://www.meteoriitti.com/2015/11/17/mita-uutta-microsoft-dynamics-crm-2016-tuo-tullessaan/

Aiheesta lisää

Myynnin ja markkinoinnin yhteispeliä Markkinoinnin automaatio. Termi joka ohjaa ajatuksia jo väärään suuntaan. Luo turhia mielikuvia siitä että automatisointi päästää meidät vähemmällä. P...
Intranet vaikuttaa asiakaskokemukseen Aijaa, en ollut kuullutkaan vielä tästä. Tuota lausetta kuulee aina välillä erinäisissä neukkareissa. Tiedonkulku onnistuu pääsääntöisesti vain vahing...
Dynamics CRM ja sen laajennettavuus Ajattelin välillä kirjoittaa Dynamics CRM:stä hieman vähemmän teknisesti ja keskittyä tällä kertaa lähinnä siihen miten sitä voi laajentaa erilaisia l...
#CMADFI 2016 Twitterissä CMADFI tapahtuma kokosi suomen yhteisömanagerit viidettä kertaa Jyväskylään. Sininen Meteoriitti oli yksi tapahtuman pääsponsoreista. Päätin tutkia...
Hyvä asiakaskokemus tekee asiakkaista faneja Asiakas ja kokemus yhdistettynä, voi synnyttää elinikäisiä faneja. Olen kysellyt varsinkin verkossa ihmisiltä, että mikä yritys tarjoaa ylivoimaista a...
Asiakkuus syntyy tiedosta Asiakkuus herättää tunteita. Aloitin aamuni lukemalla Pertun kirjoitusta hieman samasta aiheesta. Siitä miten meidän tulisi kulkea asiakkaan kanssa sa...

Tietoa kirjoittajasta

Heikki Kangas

Teknologiakonsultti

heikki.kangas@meteoriitti.com

Heikki on kehittänyt asiakasorganisaatioiden sekä sisäisten organisaatioiden digitaalisia työympäristöjä vuodesta 2005. Dynamics CRM, Office 365, sekä ratkaisut jotka tekevät työpäivästä toimivan ja asiakaskokemuksesta ilahduttavan ovat lähellä Heikin sydäntä.

Kirjoitukset (3)

Kommentoi