Osallistuimme jälleen Great Place to Work -tutkimukseen. Sijoituksemme oli tänä vuonna keskisuurten sarjassa 26. Olemme siis edelleen Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa, vaikka toki parannettavaakin on.

Mitä siis tulos kertoo ja miten siihen pitäisi suhtautua?

Tekemistä selkeästi on. Tutkimus nostaa esille niitä kehityskohteita joissa meidänkin tulisi parantaa. Useasti käy niin että sellaisina vuosina kun organisaatio keskittyy tuotteistamiseen ja uudenlaisten palvelukokonaisuuksien synnyttämiseen, voi helposti toimiston arki ja siihen panostaminen jäädä heikommalle panostukselle. Asiakastyöt, strategiapalaverit ja tuotteistustyöpajat vaativat erilaista keskittymistä ja niitä edistetään monesti, ainakin omalla kohdallani, työajan ulkopuolella.

Mitä sitten tekee tästä esimerkiksi minulle sen parhaan paikan?

On puhuttu mystisestä SiMe hengestä joka vallitsee toimistoillamme. Näiden neljän kuukauden aika jotka olen täällä Meteoriitilla ollut, olen saanut tutustua tähän henkeen. Itse näen sen tietynlaisena suhtautumisena omaan työhön ja niihin ihmisiin joiden kanssa työtä tekee. Kun työkaverit tekevät työtään ajasta ja paikasta riippumatta, flexwork työtapaa hyödyntäen, me selkeästi nautimme niistä hetkistä jotka vietämme samassa tilassa. Tämä esiintyy välillä erittäin outona huumorina ja yllätyshalauksina joihin voi törmätä käytävillä. Me arvostamme toisiamme ja voimme useamman työkaverin kanssa jättää työkaveri sanasta tuon työn pois – olemme kavereita.

Tänä vuonna täytyy meidän jokaisen muistaa kertoa niistä hyvistä hetkistä joita koemme työssämme. Väitän, että unohdamme liian helposti ne positiiviset asiat joita ympärillämme tapahtuu. Näitä hetki tulee vaalia ja ne täytyy ikuistaa.

Suhtaudumme intohimolla teknologiaan ja toimimme arjessamme siellä missä ihmiset ja teknologiat kohtaavat. Näissä kohtaamispisteissä haluamme olla parhaita.

Kiitos kaikille niille jotka tekevät kaikkensa sen eteen tämä olisi meille kaikille se paras työpaikka olla. Vain yhdessä voimme vaikuttaa tuohon numeroon 26. Hyvää viikonloppua, maanantaina näemme jälleen!

 

Katso kaikki tulokset osoitteesta:

http://www.greatplacetowork.fi/julkaisut-ja-tapahtumat/blogit-ja-uutiset/833-suomen-parhaat-tyoepaikat-2016-julkistettu

Aiheesta lisää

Astronautti esittelyssä: ratkaisuarkkitehti Antti Koskela Entinen alaikäinen kirjanpitäjä, nykyinen ratkaisuarkkitehti. Miten ensimmäisestä päästiin jälkimmäiseen? Ratkaisuarkkitehti on sopiva titteli ihmisel...
Ohjelmistosuunnittelijan kesä Meteoriitilla Odotit hanttihommia, mutta pääsitkin sammuttamaan tulipaloja. Miten tässä näin pääsi käymään? Tuomas Moisio vietti kesän ohjelmistosuunnittelijan teht...
Löydä meteoriitti Wikipedia kertoo, että Suomesta on viimeksi löydetty meteoriitti vuonna 1974. Jotenkin tuo tuntuu melko pitkältä ajalta ja on suorastaan outoa ettei v...
14 vuotta intohimosta teknologiaan, rakkaudesta liiketoimintaan – tinkimättömällä asenteella... Kun LinkedIn muistutti minua 14 vuoden työskentelystä Sinisessä Meteoriitissa, yllätyin suuresti. Toki tiedän olleeni perustamassa yritystä, mutta onk...
Asiakkaan ostohousuista toimittajan leipiin Pyörähti juuri kolmas kuukausi mittariin meteoriittilaisena. Jaa, että miltäkö tuntuu? Kiitos kysymästä, aivan huikealta! Alku on ollut melkoista haip...
Innostus tarttuu! Vauhtikestävyys on juoksukoulun paras anti ja treenien tuskaisimmat metrit.  Miten innostavaa on kiihdyttää vauhtia ylämäkeen, suoristaa itsensä ja ot...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi