- 25.2.2016

Suomalainen Valo Intranet on nyt saatavilla 11 maassa

Sininen Meteoriitti on kehittänyt SharePoint-pohjaista Valo Intranet -ratkaisua vuodesta 2011 lähtien. Totesimme jo silloin, että vaikka jokainen intra on aina omanlaisensa, teknisesti ja konseptuaalisesti ne muistuttavat toisiaan hyvin paljon. Kehitimme usean vuoden ajan Valoa puhtaasti Suomen markkinoille, kunnes viime elokuussa otimme rohkean askeleen Valo Intranet -liiketoiminnan kansanvälistämiseksi.

Maailmalla trendi on hyvin vahvasti kohti paketoituja intranet-ratkaisuja ja me kuljemme etulinjassa vieden kotimaista ohjelmisto-osaamista kansainvälisille markkinoille.

Teknologian ja valmisratkaisujen kehitys on johtanut siihen, että intranet-projektit eivät onneksi ole enää sellaisia mammutteja, mitä ne vielä muutama vuosi sitten olivat. Esimerkiksi yksi maailman tunnetuimmista intranet-vaikuttajista James Robertson ennustaa, että jatkossa 80-90% kaikista SharePoint-intranet-hankkeista pohjautuu Valon kaltaisiin intranet-valmisratkaisuihin. Itsekin kirjoitin aiheesta aiemmin Meteoriitin blogissa.

Haluamme olla osaltamme viemässä kotimaista osaamista Suomen rajojen ulkopuolelle. Omasta mielestämme sitä parasta Koodia Suomesta markkinointia on nimenomaan rakentaa kotimaisten ohjelmistotalojen tunnettuutta maamme rajojen ulkopuolella.

Vahva kumppaniverkosto

Kansainvälistymisstrategiamme pohjautuu kumppanikanavan rakentamiseen. Arvelimme, että pakkohan muissakin maissa on olla ”sinisiä meteoriitteja”, jotka voisivat ottaa tuotteemme edustukseensa ja tehdä samalla liiketoimintaa intranet-konsultoinnilla, koulutuksilla, migraatioilla ja muilla lisäarvopalveluilla. Arvauksemme osoittautui oikeaksi. Tällä hetkellä Valo Intranet on saatavilla paikallisten kumppaniemme kautta jo 11 eri maassa, ja määrä kasvaa koko ajan.

Valo Intranet -kumppaneita ovat (tilanne 19.2.2016)

  • Advania Islanti
  • Advania Norja
  • BB Fero, Ghana
  • Fujitsu Ruotsi
  • Fujitsu Suomi
  • Fujitsu Tanska
  • I4-YOU, Hollanti
  • InWorks, Yhdysvallat
  • PointBeyond, Iso-Britannia
  • TwinB.IT, Saksa ja Tsekki

Lähiaikoina tavoitteemme on edelleen vahvistaa läsnäoloamme valituilla markkinoilla (painopisteinä pohjoismaat, Iso-Britannia, Saksa sekä Yhdysvallat), sekä myös laajentua uusiin maihin, kuten Australiaan, Uuteen Seelantiin ja Espanjaan. Suomessa Valo Intranetiä myy Sinisen Meteoriitin lisäksi Fujitsu Suomi.

Aiheesta lisää

Office 365 Keep on Track -webinaari, helmikuu 2019 Webinaarivuosi 2019 on potkaistu käyntiin jälleen uudella Office 365 Keep on Track -webinaarilla. Tämän myötä meillä on takana jo 26 webinaaria, josta...
Office 365 Keep on Track -webinaari, joulukuu 2018 Vuoden 2018 viimeinen Keep on Track -webinaari on pidetty, ja on aika alkaa valmistella joulun viettoa ja uuden vuoden vastaanottoa. Tänä vuonna onkin...
Office 365 Keep on Track -webinaari, lokakuu 2018 Lokakuun webinaari on paketissa, ja takki on taas hetken aikaa suhteellisen tyhjä. Fiilis on kuitenkin kaikkea muuta kuin tyhjä, ja kärsimättöminä odo...
Moderni SharePoint – mitä, missä, milloin ja miksi? Kirjoitimme aikaisemmin jo mitä moderni SharePoint tarkoittaa Valon näkökulmasta. Sivosen Jussi avaa tässä tekstissä kattavasti mikä moderni SharePoin...
Office 365 Keep on Track -webinaari, elokuu 2018 Taas on yksi webinaari takana, ja voidaan alkaa ottaa uutta vauhtia kohti seuraavaa. Tällä kertaa rekisteröityneitä osallistujia oli ennätysmäärä, ja ...
Näin saat henkilöstön rakastumaan uuteen intraasi – kymmenen vinkkiä Edelleen liian usein kuulee, kuinka taloon hankittiin uutta järjestelmää isolla hintalapulla, mutta käyttäjiä ei näkynyt missään. Tai hommattiin lisen...

Tietoa kirjoittajasta

Jari Pullinen

Director, Product Development and Marketing

jari.pullinen@meteoriitti.com

+358503457485

Duunissa Sinisessä Meteoriitissa joulukuusta 2009 lähtien. Vastaan tällä hetkellä Valo Intranet -tuotteesta ja sen kansainvälistämisestä. Aiemmin olen toiminut digitaalisten palveluiden parissa myyntijohtajana Meteoriittissa, Microsoftilla, Trainers' Housessa, Satama Interactivella ja Quartalissa. Olen innoissani digitaalisen työn ja asiakaskokemuksen kehittämisestä.

Kirjoitukset (38)

Kommentoi