5.3.2016

Ohjelmistosuunnittelija tai ohjelmistoarkkitehti

Ohjelmistosuunnittelija tai ohjelmistoarkkitehti – haemme sinua vastaamaan sovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta Azure- ja SharePoint-/Office 365 -projekteissamme.

Olet kokenut kettu eritoten pilviympäristöjen integraatioprojekteissa. ASP.NET, MVC-, C#- ja SQL Server -teknologiat, JavaScript-sovelluskehitys sekä asennustyöt ja etäyhteyksien hallinta ovat osa arkeasi.

Hoidat työsi can do -asenteella ja tunnet aitoa intohimoa uusia teknologioita ja ohjelmointia kohtaan. Kokemuksen tuoma määrätietoisuus ja kyky tarvittaessa myös haastaa muita näkyvät jämäkkyytenä projekteissasi. Haluat ehdottomasti jakaa osaamistasi myös muille ja oppia uutta. Tärkeintä on löytää meille juuri sopiva tyyppi!

Tehtävässä pääset tuomaan uusinta pilviteknologiaa asiakkaidemme arjen parantamiseksi. Työsi tueksi saat mahtavat ja asiantuntevat työkaverit, ajasta ja paikasta riippumattoman työn sekä rutkasti huonoa huumorintajua.

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisessa hakemuksessa. Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi jo osoitteessa rekrytointi@meteoriitti.com! Toimi pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti ja palkkaamme sen oikean heti hänet löydettyämme. Haku on voimassa niin kauan kuin tämä ilmoitus on luettavissa.

Lisätietoja antaa Kimmo Parkkinen.

Aiheesta lisää

SharePoint-sovelluskehittäjä Etsimme kokeneita sovelluskehittäjiä, jotka hallitsevat modernin sovelluskehityksen SharePoint- ja Office 365 -ympäristöissä. We make digital work!...
Senior Account Manager Me olemme asiakaskokemuksen ja työpäiväkokemuksen kehittämiseen erikoistuneita asiantuntijoita ja nörttejä. Meidät on valittu Microsoftin vuoden kumpp...
SharePoint-sovellusarkkitehti Sininen Meteoriitti on digitaalisten työympäristöjen ja asiointipalveluiden kehittäjä. Maailmalla palkittu Valo Intranet on yksi meidän tuotteistamme....
SharePoint -kehittäjä Olemme yhtiö Euroopan parhaan Intranetin taustalla ja haemme nyt uusia duunikavereita osallistumaan niin tuotekehitykseen kuin asiakashankkeisiin. ...

Ota yhteyttä