Blue Meteorite has joined the Enterprise Cloud Alliance, a strategic initiative that promotes best-in-class enterprise cloud solutions built on the Microsoft Azure cloud platform. Members of the Enterprise Cloud Alliance get access to Microsoft solution roadmaps, events and support for listing products in the Azure Marketplace.

“We are already the Microsoft Country Partner of The Year 2016 in Finland and joining the Enterprise Cloud Alliance will help us and Microsoft to achieve an even stronger relationship. For our customers we will be able to provide an even better understanding of Microsoft product capabilities and roadmaps,” states Pekka Walkama, the CEO of Blue Meteorite.

Chris Lwanga, principal program manager, Microsoft Corp. said, “We are pleased to welcome Blue Meteorite to the Microsoft Enterprise Cloud Alliance. Blue Meteorite’s expertise and solutions are great additions to what we can offer our Alliance members and enterprise customers.”

Why Blue Meteorite?

Here at Blue Meteorite we are ready to take the necessary steps with you. All the way from the design, into prototyping and developing the service. We have the knowledge and the history from our own cloud-based service, Valo Intranet, that is used by over 300.000 users worldwide. And of course, we are able to support other Microsoft solutions, for example: Microsoft Office 365, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Flow, Microsoft PowerApps and PowerBI.

Haluaisitko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

Aiheesta lisää

Azure tuo oman konesalisi pilvipippaloihin Lähes kaikilla yrityksillä, nuorimpia pilvikeskeisiä yrityksiä ehkä lukuunottamatta, on jonkinlaisia tietojärjestelmiä omassa konesalissa. Oma konesal...
Azure Service Bus tuo toimintavarmuutta integraatioihin Azure Service Bus on palvelu Microsoftin Azure -pilvialustassa, joka mahdollistaa viestien ja sanomien välittämisen asynkronisesti. Se tarkoittaa sitä...
Oletko kuullut tarinan konesalin peikosta? Me suomalaiset olemme hyvässä digi-iskussa Microsoftin ja PwC:n tekemän tuoreen selvityksen mukaan. Pärjäämme mittelöissä jopa maailmanluokan vertailu...
Azure Functions ja API Apps integraation avuksi Kuten edellisessä artikkelisarjan osassa jo totesin, niin Azuren valmiilla palveluilla pääsee jo melko pitkälle ilman merkittävämpää koodaamista. Joss...
Integraatioalusta Azure palveluiden avulla: Logic Apps ja Flow Yritykset kytkeytyvät toisiin yrityksiin sähköisten järjestelmien kautta yhä useammin. Lisäksi yritykset käyttävät sisäisesti erilaisia järjestelmiä, ...
Azure pilvipalvelut avuksi sovelluskaaoksen hallintaan – osa 1 Nykyään liiketoiminnan tueksi saatavilla oleva IT-sovellusten ja -palveluiden kirjo on valtava. Käyttöönotto on joko helppoa tai erittäin helppoa, eik...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi