Haluaisitko tehostaa kankeita liiketoimintaprosesseja kustannustehokkaasti, käyttäen moderneja pilvipalveluita ja kehittää useilla eri päätelaitteilla toimivia palveluita?

Microsoft Azure mahdollistaa täysin skaalautuvan pilvipohjaisen web- tai mobiilialustalla toimivan sovelluksen toteuttamisen. Valmiit rajapinnat mahdollistavat helpon integroinnin yrityksen muihin pilvi- tai on-premise taustajärjestelmiin. Azure -palvelut voivat tukea prosesseja automatisoiduilla työnkulkumäärityksillä sekä kerätyn tiedon raportoinnilla.

Azure-alustalle kehittäminen on nopeampaa ja kustannustehokkaampaa kuin palvelinpohjainen kehittäminen.

Azure ei vaadi suuria investointeja palvelinlaitteisiin ja kustannus skaalautuu suoraan käytön myötä, eli et maksa ylimääräisestä kapasiteetista.

Tyypillisiä palveluita, joissa Azurea hyödynnetään

  • Mobiililaitteilla käytettävät tiedon tallennusratkaisut
  • Palveluiden laajentaminen mobiilisti käytettäväksi
  • Tiedon tuominen taustajärjestelmistä mobiililaitteisiin
  • Palvelut, joissa käyttäjät sijaitsevat ympäri maailmaa

Miksi Meteoriitti?

Sininen Meteoriitti auttaa sinua viemään Microsoft Azure-pohjaisen sovelluksen toteutusprojektin läpi prototyyppivaiheesta aina käyttöönottoon asti.  Sinisellä Meteoriitilla on kokemusta pilvipalveluiden hyödyntämisessä intranetin ja sitä tukevien toiminnallisuuksien toteuttamisesta Azureen jo useiden asiakkaiden kanssa. Osaamisemme kattaa useita muitakin Microsoftin pilvipalveluita, kuten Azure eri palveluineen, Office 365, Microsoft Flow, PowerApps sekä PowerBI.

Lue myös:

Blue Meteorite Joins the Microsoft Enterprise Cloud Alliance
https://www.meteoriitti.com/2016/10/20/blue-meteorite-joins-the-microsoft-enterprise-cloud-alliance/

Aiheesta lisää

Azure tuo oman konesalisi pilvipippaloihin Lähes kaikilla yrityksillä, nuorimpia pilvikeskeisiä yrityksiä ehkä lukuunottamatta, on jonkinlaisia tietojärjestelmiä omassa konesalissa. Oma konesal...
Azure Service Bus tuo toimintavarmuutta integraatioihin Azure Service Bus on palvelu Microsoftin Azure -pilvialustassa, joka mahdollistaa viestien ja sanomien välittämisen asynkronisesti. Se tarkoittaa sitä...
Oletko kuullut tarinan konesalin peikosta? Me suomalaiset olemme hyvässä digi-iskussa Microsoftin ja PwC:n tekemän tuoreen selvityksen mukaan. Pärjäämme mittelöissä jopa maailmanluokan vertailu...
Azure Functions ja API Apps integraation avuksi Kuten edellisessä artikkelisarjan osassa jo totesin, niin Azuren valmiilla palveluilla pääsee jo melko pitkälle ilman merkittävämpää koodaamista. Joss...
Integraatioalusta Azure palveluiden avulla: Logic Apps ja Flow Yritykset kytkeytyvät toisiin yrityksiin sähköisten järjestelmien kautta yhä useammin. Lisäksi yritykset käyttävät sisäisesti erilaisia järjestelmiä, ...
Azure pilvipalvelut avuksi sovelluskaaoksen hallintaan – osa 1 Nykyään liiketoiminnan tueksi saatavilla oleva IT-sovellusten ja -palveluiden kirjo on valtava. Käyttöönotto on joko helppoa tai erittäin helppoa, eik...

Tietoa kirjoittajasta

Santtu Salminen

Senior Technology Consultant

Kirjoitukset (1)

Kommentoi