- 31.10.2016

Sininen Meteoriitti avaa toimipisteen Pohjois-Amerikkaan

Asiakaskokemukseen ja työpäiväkokemukseen keskittynyt digitaalisen liiketoiminnan yritys Sininen Meteoriitti panostaa kansainvälistymiseen. Viimeisen vuoden aikana Meteoriitti on kerännyt yli neljäkymmentä jälleenmyyjää, jotka toimivat kahdessakymmenessäneljässä eri maassa. Valo Intranet –ratkaisun myynti saakin nyt lisää vauhtia, kun ensimmäinen myyntikonttori avautuu vielä tämän talven aikana Amerikan mantereelle.

Helsinki, Jyväskylä, Oslo ja seuraavaksi USA ja Kanada

Kotimaassa kahdella paikkakunnalla ja Norjassa Oslossa toimiva Sininen Meteoriitti on tottunut jo etätyön malleihin, sillä kenenkään ei ole pakko istua toimistolla.

”Meille riittää että hommat tulee tehtyä, joten yksittäisen työntekijän istumapaikalla ei ole juurikaan merkitystä. Meillä kaikilla on välillä niitä hetkiä kun työn tekeminen vaikkapa kotoa käsin helpottaa arjen pyörittämistä”, toteaa Sinisen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama.

Samalla tavalla toimiminen tämän hetkisten kumppanien kanssa Kaliforniasta Uuteen Seelantiin vaatii joustamista työajoissa. ”Kun aloittaa aamun jo ennen kukonlaulua etäpalaverilla Wellingtoniin ja päättää päivän illalla keskusteluilla San Diegoon ehtii hyvin välissä hoitamaan kaikki arkiset askareet”, jatkaa Valo Intranetin kansainvälistymisestä vastaava johtaja Jari Pullinen.

Lisää vauhtia kasvuun

Suomalaista Valo Intranetiä käyttää jo 150 asiakasyritystä ympäri maailman. Tavoitteena kansainvälistymisessä on vauhdittaa uusien asiakkuuksien ja kumppanuuksien syntymistä. Valo Intranetin kumppanit jälleenmyyvät tuotetta omissa maissaan ja tarjoavat palveluitaan sen ympärillä. Ensimmäiselle vuodelle tavoitteena on saada kaksikymmentä uutta kumppania uudelta mantereelta, joten uskomme että vuoden 2017 lopussa kokonaiskumppanimäärä ympäri maailmaa alkaa olemaan lähempänä sataa.

Koodia Suomesta sekä Ohjelmistoyrittäjät tekevät kotimaista ohjelmistokehitystä sekä sen tasoa tunnetuksi kotimaassa, mutta meidän alalla toimivien yritysten on edelleen avattava ovet kansainvälisillä markkinoilla. Vuoden Microsoft kumppaniksi valittu Sininen Meteoriitti onkin hyvä esimerkki siitä miten kotimainen laadukas koodi menee kaupaksi ihan mihin tahansa maahan. ”Toki se vaatii valtavasti investointeja ja läsnäoloa kohdemarkkinoilla. Ei yhtäkään maata ole valloitettu vielä etänä, jatkaa Pullinen.”

Aiheesta lisää

Ohjelmistoala tarvitsee lisää mimmejä Ei ole mikään salaisuus, että ohjelmistoalalla on enemmän kundeja kuin mimmejä. Ei myöskään ole salaisuus, että ohjelmistoalan osaajista on huutava pu...
Slush 2017 – maailma menee uusiksi Slush tapahtui taas. Startupit, sijoittajat ja muut uudesta teknologiasta kiinnostuneet tahot kokoontuivat jälleen saman katon alle keskustelemaan uud...
Tekoäly ja asiakaskokemus – kolme mahdollisuutta Onko tämä tekoälyn vuosi?  Toissa viikolla julkaistiin raportti Suomen tekoälyaika, jossa listattiin avaimia miten meistä voisi tulla tekoälyn sovelta...
Erinomaisen asiakaskokemuksen kaksi kivijalkaa Elokuvassa Päiväni murmelina Bill Murrayn esittämä hahmo herää samaan päivään, samojen tapahtumien keskelle yhä uudestaan ja uudestaan. Huonoa asia...
Jos haluat jotain kuntoon organisaatiossasi, aloita tästä Nimittäin tiimityöstä. Väittäisin, että nykypäivän tärkein organisaatiotaso tai -yksikkö on tiimi. Harvaa työtä tehdään enää sooloillen vaan jopa y...
Organisaation yhteiset pelisäännöt luovat perustan onnistumisille Tapaan viikottain työssäni organisaatioita ja niiden edustajia, jotka tuskailevat seuraavanlaisten kysymysten parissa: Mistä tiedän ovatko kolleg...

Tietoa kirjoittajasta

Pekka Walkama

Toimitusjohtaja

pekka.walkama@meteoriitti.com

Sinisen Meteoriitin tähtijoukkojen ylikomentaja, digitaalisen bisneksen yleisosaaja, yrittäjä, johtaja ja asiakaspalvelija.

Kirjoitukset (28)

Kommentoi