Episerver CMS on nyt saanut syksyisen päivitysversion esiteltyä ja tässä kirjoituksessa nostamme esille muutamia kiinnostavia toiminnallisuuksia tuosta kokonaisuudesta.

Episerver Perform on uusi ja huomattavan älykäs personointimoottori Episerver Commercelle, joka mahdollistaa sisällön dynaamisen kohdentamisen koneoppimisen avulla. Tuotesuositukset verkossa sekä sähköpostisuorissa personoituvat automaattisesti käyttäjän mukaan joten manuaalisen työn määrä vähenee entisestään. Perform auttaa kategoria-sivujen optimoinnissa, tuotenostojen ja ristiinmyynnin automatisoinnissa sekä se mahdollistaa erilaisten triggereiden hyödyntämisen käyttäjän verkkoselailuun pohjautuen.

Episerver Social mahdollistaa käyttäjien tuottaman sisällön hyödyntämisen osana verkkopalvelua. Pisteytykset, tähditykset, kommentit ja arviot saadaan nostettua sivuille uuden helppokäyttöisen moderointipalvelun kautta. Social mahdollistaa myös uudenlaisia tapoja rakentaa yhteisöllisiä toiminnallisuuksia esimerkiksi Episerver pohjaiseen intranetttin.

Episerver Content Approval teki myös uudessa versiossa paluun. Hyväksyntäketjut on siis taas helppo hoitaa Episerverin omalla työkalulla. Ainakin osa meidän asiakkaistamme on tätä ominaisuutta kaivannut, joten heille tämä on varmasti hyvä uutinen.

LivePerson chat on add-on, joka tuo chat ominaisuudet osaksi Episerver verkkosivua, tai verkkokauppaa. Tästä toiminnallisuudesta ei ole vielä sen suuremmin kerrottavaa, mutta avaamme varmasti tätä enemmän siinä vaiheessa kun pääsemme tutustumaan siihen omakohtaisesti lähiaikoina.

A/B test anything on myös uusi helppokäyttöinen toiminnallisuus, jonka avulla voit käytännössä testata sisällön, tuotteiden ja kokonaisten blockien konversiota.

Näiden lisäksi Episerver on tuonut suuren määrän pienempiä parannuksia ja ominaisuuksia.

Haluaisitko kuulla näistä lisää? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

 

Ota yhteyttäAiheesta lisää

Episerver CMS ja uudet 2017 toiminnallisuudet Episerver on jälleen julkaissut uusia toiminnallisuuksia tämän vuoden roadmapille. Tässä lyhyesti siitä mitä on tulossa ja odotettavissa. Painotus on ...
4 askelta parempaan digikokemukseen Asiakaskokemus on tämän päivän trendisana, mutta hälyn keskellä sen todellinen merkitys helposti unohtuu. Kyse on yksinkertaisesta asiasta: jos tarjoa...
Sekasin täyttää YLE:n kanavia Joka viides suomalainen nuori kärsii jostain mielenterveyden häiriöstä, ja ne ovat tärkein nuorten toimintakykyä heikentävä sairausryhmä. Noin puolet ...
Episerverin ominaisuudet käyttöön: vierailijaryhmät Episerver CMS sisältää useita hienoja ominaisuuksia, jotka kuitenkin tahtovat usein jäädä harmillisesti käyttämättä. Episerverin perustoiminnallisuude...
Episerver Winter Release 16 Episerverin uusi jatkuvasti päivittyvä malli on nimeltään Episerver Digital Experience Cloud. Se pysyy ajan tasalla jatkuvien päivitysten avulla. Orga...
Episerver CMS ja markkinointiautomaatio vol.1 Markkinointiautomaatio on selkeästi ylittänyt hypessään sisätömarkkinoinnin. Markkinasta voi huomata että ne jotka liputtivat vielä reilu vuosi sitten...

Kommentoi