Sininen Meteoriitti on voittanut Euroopan parhaan extranet/intranet tuotteen palkinnon European SharePoint Conference 2016 –tapahtumassa Itävallassa. Kilpailuun osallistui useita ohjelmistotaloja ympäri Eurooppaa ja Sinisen Meteoriitin Valo Intranet valittiin raadin puolesta ensin viiden parhaan joukkoon, josta lopullisen päätöksen tekivät asiantuntijat ja palveluiden käyttäjät ympäri maailmaa.

Kotimaisen ohjelmistosuunnittelun taso on siis merkittävässä nousussa. Peliteollisuuden varjossa maailmalle ovat kasvaneet useat kotimaiset ohjelmistotalot, aivan kuten vain muutama viikko sitten Pohjois-Amerikkaan toimipisteen avaamisesta ilmoittanut Sininen Meteoriitti.

Autamme yrityksiä rakastumaan heidän intraansa.

Markkinoita ei valloiteta etänä, vaan meidän on oltava merkittävissä maissa myös fyysisesti läsnä. Tällä hetkellä Valo Intranet on saanut itselleen jo yli 40 jälleenmyyjää ympäri maailmaa ja uskomme että tämän voiton myötä meillä on seuraavan vuoden loppuun mennessä reilusti yli sata jälleenmyyjää, toteaa Valo Intranetin kansainvälistymisestä vastaava johtaja Jari Pullinen.

Sininen Meteoriitti juhlii tänä vuonna 15-vuotista olemassaoloaan. Ensin Vuoden Microsoft kumppaniksi valinta ja nyt tämä voitto. Molemmat saavutukset ovat hieno osoitus siitä että teemme oikeita asioita, jatkaa Sininen Meteoriitin toimitusjohtaja Pekka Walkama.

 

Valo Intranet pähkinänkuoressa

  • Yli 300.000 käyttäjää maailmalla
  • Yli 150 organisaatiota asiakkaana
  • Yli 40 jälleenmyyjää maailmalla
  • Taustalla Vuoden Microsoft kumppani, Sininen Meteoriitti
  • Euroopan parhaaksi Intranetiksi valittu
Best-Intranet-Extranet-Solution-ValoIntranet
sime-winner-blue

http://www.valointranet.com/valo-intranet-wins-best-intranet-extranet-solution-award-at-espc16/

https://www.sharepointeurope.com/bestintranetextranetsolution/

Aiheesta lisää

Office 365 Keep on Track -webinaari, helmikuu 2019 Webinaarivuosi 2019 on potkaistu käyntiin jälleen uudella Office 365 Keep on Track -webinaarilla. Tämän myötä meillä on takana jo 26 webinaaria, josta...
Office 365 Keep on Track -webinaari, joulukuu 2018 Vuoden 2018 viimeinen Keep on Track -webinaari on pidetty, ja on aika alkaa valmistella joulun viettoa ja uuden vuoden vastaanottoa. Tänä vuonna onkin...
Office 365 Keep on Track -webinaari, lokakuu 2018 Lokakuun webinaari on paketissa, ja takki on taas hetken aikaa suhteellisen tyhjä. Fiilis on kuitenkin kaikkea muuta kuin tyhjä, ja kärsimättöminä odo...
Moderni SharePoint – mitä, missä, milloin ja miksi? Kirjoitimme aikaisemmin jo mitä moderni SharePoint tarkoittaa Valon näkökulmasta. Sivosen Jussi avaa tässä tekstissä kattavasti mikä moderni SharePoin...
Office 365 Keep on Track -webinaari, elokuu 2018 Taas on yksi webinaari takana, ja voidaan alkaa ottaa uutta vauhtia kohti seuraavaa. Tällä kertaa rekisteröityneitä osallistujia oli ennätysmäärä, ja ...
Näin saat henkilöstön rakastumaan uuteen intraasi – kymmenen vinkkiä Edelleen liian usein kuulee, kuinka taloon hankittiin uutta järjestelmää isolla hintalapulla, mutta käyttäjiä ei näkynyt missään. Tai hommattiin lisen...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentti artikkeliin “Valo Intranet on nyt todistetusti Euroopan paras

Kommentoi