Valo Intranetin natiivisovellus löytyy nyt Apple App Storesta sekä Google Play Storesta. Se on kaikkien Valo Fresh käyttäjien vapaassa käytössä tästä päivästä lähtien.

Ensimmäinen sovelluksen versio keskittyy lähinnä uutisten näyttämiseen. Siitä löytyy Office 365 kirjautuminen, Highlight News, Alert News sekä perinteiset uutiset. Sovellus mahdollistaa myös kirjoitusten tykkäämiset sekä kommentoinnin.

Nyt pysyt siis aina ajantasalla siitä mitä organisaatiossasi tapahtuu. Valo Mobile App kytkee sinut kiinni yrityksen intraan ja näyttää kaiken tarpeellisen suoraa puhelimessasi. Seuravassa versiossa tuomme mukaan myös ns. push ilmoitukset (Push notifications), joka mahdollistaa tärkeiden tietojen nostamisen näytölle ilman että sinun tarvitsee edes käydä sovelluksessa.

Tutustu Valo Intranetin mahdollisuuksiin

 

Lataa Valo mobile App

App Store
https://itunes.apple.com/us/app/valo-intranet/id1175362619?ls=1&mt=8

Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ionicframework.valomobiletest

 

Aiheesta lisää

Moderni SharePoint – mitä, missä, milloin ja miksi? Kirjoitimme aikaisemmin jo mitä moderni SharePoint tarkoittaa Valon näkökulmasta. Sivosen Jussi avaa tässä tekstissä kattavasti mikä moderni SharePoin...
Näin saat henkilöstön rakastumaan uuteen intraasi – kymmenen vinkkiä Edelleen liian usein kuulee, kuinka taloon hankittiin uutta järjestelmää isolla hintalapulla, mutta käyttäjiä ei näkynyt missään. Tai hommattiin lisen...
Groupify – miksi siitä kannattaa innostua? Mikä saa suomalaisen SharePoint-nörtin reagoimaan täysin spontaanisti ja riemastumaan julkisessa kulkuneuvossa? Tietenkin Groupifyn saatavuus tuotanto...
Moderni SharePoint on yhtä kuin moderni Valo Moderni SharePoint tekee tuloaan vahvasti. Mistä modernissa SharePointissa oikein on kyse? Se tarjoaa täysin uudenlaisen SharePoint-käyttökokemuksen. ...
Valo Intranet valittiin jälleen Euroopan parhaaksi Valo Intranet valittiin jo toista kertaa peräkkäin Euroopan parhaaksi Intranet/Extranet -ratkaisuksi European SharePoint Conference 2017 -tapahtumassa...
Valo Intranet kilpailee jälleen parhaan intran ja parhaan mobiiliratkaisun palkinnosta Valo Intranet on jälleen ehdolla vuoden European SharePoint Conference -tapahtumassa. Viime vuonna Valo valittiin Euroopan parhaaksi intranet-ratkaisu...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi