RS-232 (Recommended Standard 232) on kahden tietokonelaitteen väliseen tietoliikenteeseen tarkoitettu tietoliikenneportti, joka PC-koneissa tunnetaan yksinkertaisesti nimellä sarjaportti.

Kaapelien ja adapterien määrä on kasvanut niin läppärilaukussa, kuin neukkareissa viimeisen vuoden aikana. Erilaisten laitteiden kytkeminen toisiinsa kiinni, niin esitystekniikan kuin lataamisen suhteen aiheuttaa yllättävän suurta vaivaa lähes päivittäin. Nyt kun puhelimeen ei käy edes samat kuulokkeet kuin tietokoneeseen (kiitos Apple) on mukana kannettavien muovisten palikoiden kantaminen suorastaan koomista.

Itselläni on tapana tehdä ennustuksia tähän aikaa vuodesta. Jonkinlaisia ajatuksia siitä mitä seuraavan kalenterivuoden aikana ehkä tapahtuu ja mihin suuntaan asiat menevät. Tällä kertaa kirjoitan enemmänkin toiveena.

Toivoisin, että kaikkiaan langaton tiedonsiirto lisääntyy ja mahdollistuu myös neukkaritasolla. Toivoisin, että voisin yksinkertaisesti jakaa myös oman ruutuni esimerkiksi suoraa jokaisen osallistujan omalle ruudulle. Toki tätä asiaa helpottaa pilvitallentaminen, josta jokainen voi avata yhteiset tiedostot auki, mutta varsinkin asiakastapaamisissa tuntuu välillä elämä adapterimaailmassa jokseenkin vanhanaikaiselta.

Langattomuus saisi olla se uusi musta

Toivotaan, että vuoden 2017 aikana voisimme siirtyä langattomuuteen muutenkin kuin pelkän verkkoyhteyden suhteen. Jos voisin jättää edes osan adaptereista kotiin ensi vuoden aikana, olisin kovin onnellinen.

 

Markkinointi toivottaa kaikille rauhallista joulua ja langatonta uutta vuotta!

Aiheesta lisää

Digipinjatalle kyytiä Digitalisaatiossa tänä päivänä on yhä useammin kyse siitä, että innovoit jotain aivan uutta nokkelammin kuin kilpailijasi. Perinteiselle yritysjohtaja...
Intranetin kuumimmat ja käytetyimmät toiminnallisuudet Työssäni näen melkoisen määrän niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin intranet-tarjouspyyntöjä. Niiden myötä minulle on syntynyt melko kattava kuva siitä,...
Atlantis Hackathon 11.1.2017 Kalasataman toimistolla ja sen välittömässä läheisyydessä kokoontui reilun kolmenkymmenen innokkaan ryhmä, joka synnytti päivän aikana kolmeen eri haa...
Palkittu Valo Intranet valloittaa maailmaa Kulunut vuosi on ollut meille meteoriittilaisille mieleenpainuva monella eri tapaa. Kesällä Torontossa Microsoftin Worldwide Partner Conference -tapah...
Intranet-projektien muodonmuutos Kaukana ovat ne ajat, jolloin uuden intranetin hankinta oli massiivista, pelottavaa ja aikaa vievää. Kahisevaa kaadettiin laariin useita satoja tuhans...
Valo Intranet on nyt todistetusti Euroopan paras Sininen Meteoriitti on voittanut Euroopan parhaan extranet/intranet tuotteen palkinnon European SharePoint Conference 2016 –tapahtumassa Itävallassa. ...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi