Suhtaudumme intohimolla työpäiväkokemuksen sekä asiakaskokemuksen parantamiseen. Palvelut ja työympäristöt joita suunnittelemme ja toteutamme, ovat miellyttäviä käyttää sekä ylläpitää. Ilahdutamme asiakkaitamme digitaalisten työtapojen kehittämisessä, liiketoimintaprosessien digitalisoinnissa sekä verkkopalvelujen ja asiointipalvelujen toteuttamisessa.

Tahdomme vahvistusta työpäiväkokemuksien kehittämiseen. Etsimämme henkilö innovoi ja suunnittelee sujuvia työnkulkuja, toimivia digitaalisia työympäristöjä sekä osaa kehittää tietotyön tekemistä eri kokoisissa organisaatioissa. Tämän lisäksi hän pääsee kehittämään meidän omaa digitaalisen työn tarjoamaamme.

Pääset toimimaan Office 365 sekä Dynamics 365 –ympäristöissä, kehittäen asiakkaidemme digitaalisen työn tilaa. Design -menetelmät eivät ole sinulle vieraita ja osaat myös visualisoida ideasi. Olet toivottavasti luonteeltaasi aidosti tiimipelaaja ja haluat menestyä Suomen parhaaksi Microsoft kumppaniksi valitussa yrityksessä. Kehitämme Euroopan parhaaksi intraksi valittua Valo Intranet –ratkaisua, jonka kansainvälinen menestystarina jatkuu uusien kumppanuuksien kautta tänäkin vuonna.

Tarjoamme vapautta ja vastuuta. Uskomme, että työtä voi tehdä tuloksellisesti missä tahansa. Tässä tehtävässä parasta olisi kuitenkin, että asuisit pääkaupunkiseudulla, sillä emme halua sinulle liian aikaisia herätyksiä kun matkustat vetämään työpajoja asiakkaidemme neukkareihin. Osaat toivottavasti kantaa myös sen vastuun ja innostut tuloksellisesta tekemisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Jos haluat olla aitiopaikalla todistamassa, kun sähköposteista siirrytään Yammeriin ja tulosteista tiimityötiloihin, laita hakemuksesi oikein perinteiseen tapaan sähköpostilla meille osoitteeseen rekrytointi@meteoriitti.com. Laitathan vielä otsikoksi ”Rakkaudesta työpäiviin”. Kiitos.

 


Me olemme Sininen Meteoriitti. Vuoden Microsoft kumppaniksi valittu yritys joka on Euroopan parhaaksi Intranetiksi valitun Valo Intranetin kehittäjä. Toimimme kotimaassa Helsingissä sekä Jyväskylässä. Sen lisäksi meitä löytyy Ruotsista sekä Norjasta ja avaamme myös toimipisteen Pohjois-Amerikkaan. Suhtaudumme koodiin intohimolla ja rakastamme hyvin suunniteltuja palveluita sekä ilahduttavia käyttöliittymiä. Haluamme tehdä laadukasta jälkeä Suomen parhaiden asiakkaiden kanssa.

Aiheesta lisää