21.3.2017

Pilviguru Kalasatamaan

Oletko tietotyön mestari joka hallitsee Microsoftin ekosysteemin, Azuren sekä Office 365:n mahdollisuudet?

Voisimme heittää tähän pari kliseistä vitsiä pilvestä ja sen käytöstä, mutta uskomme että olet jo kuullut ne kaikki. Muuta huonoa huumoria toki viljelemme toimistollamme Kalasatamassa, vastapainona piin kovalle asiantuntijuudelle jota harjoitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Toivoisimme – tai oikeastaan jopa vaadimme – että viihdyt asiakasrajapinnassa ja osaat hurmata asiakkaita myynnillisellä, mutta konsultatiivisella otteella. Olet hankkinut kannuksesi jo IT-alan hankkeissa ja ainut vesiputous jonka haluat nähdä virtaa vapaana luonnon helmassa.

Seuraat Microsoftin uusimpia tuotejulkistuksia, sekä suorastaan ahmit kaikkea uutta digitalisaation ympärillä. Eikä olisi haittaa, että haluat näistä havainnoista kirjoittaa vaikkapa blogipostauksen tai pari.

Pärjäät suomen ja englannin kielellä, niin kotimaassa kuin kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta Microsoft-yhteistyöstä, mutta toki annamme eväitä ja mahdollisuuksia uuden oppimiseen sekä uudenlaisien välineiden käyttämiseen. Azure, SharePoint, Office 365 ja Dynamics 365 ovat iso osa arkeasi, joten niiden hallitseminen on ensiarvoisen tärkeää. Lisensointimallit ja liiketoiminnan ymmärtäminen on toki myös sinulle tuttua kauraa.

Myy siis itsesi meille hakemuksen muodossa. Voit lähettää sen perinteiseen tapaan sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@meteoriitti.com. Liitä mukaan hakemus ja CV.


Me olemme Sininen Meteoriitti. Vuoden Microsoft kumppaniksi valittu yritys joka on Euroopan parhaaksi Intranetiksi valitun Valo Intranetin kehittäjä. Toimimme kotimaassa Helsingissä sekä Jyväskylässä. Sen lisäksi meitä löytyy Ruotsista sekä Norjasta ja avasimme myös toimipisteen Pohjois-Amerikkaan. Suhtaudumme koodiin intohimolla ja rakastamme hyvin suunniteltuja palveluita sekä ilahduttavia käyttöliittymiä. Haluamme tehdä laadukasta jälkeä Suomen parhaiden asiakkaiden kanssa.

Aiheesta lisää

Työtapojen muutos on välttämätöntä, mutta ei pakko Organisaation työkulttuurin muuttaminen täytyy aloittaa viimeistään tänään, jos haluaa menestyä myös tulevaisuudessa. Muutos tilana on aina haastava j...
Intranetin kuumimmat ja käytetyimmät toiminnallisuudet Työssäni näen melkoisen määrän niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin intranet-tarjouspyyntöjä. Niiden myötä minulle on syntynyt melko kattava kuva siitä,...
Episerver CMS ja uudet 2017 toiminnallisuudet Episerver on jälleen julkaissut uusia toiminnallisuuksia tämän vuoden roadmapille. Tässä lyhyesti siitä mitä on tulossa ja odotettavissa. Painotus on ...
YLE:n Sekasin voitti Kultaisen Venlan Yle, Suomen Mielenterveysseura, Mielenterveyden keskusliitto ja Mannerheimin lastensuojeluliitto toteuttivat Sekasin-kampanjan, jonka tarkoituksena ol...
Atlantis Hackathon 11.1.2017 Kalasataman toimistolla ja sen välittömässä läheisyydessä kokoontui reilun kolmenkymmenen innokkaan ryhmä, joka synnytti päivän aikana kolmeen eri haa...
Liiketoimintaa verkossa ja toimistolla Olen tavannut liiketoiminnasta vastaavia päättäjiä liiketoiminnan digitalisoinnin tiimoilta ja käynyt älyttömän mielenkiintoisia keskusteluita riippum...