Suomen Liikemiesten Kauppaopistoa pitää yllä Helsinki Business College Oy. Sen omistavat tasaosuuksin Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiö sekä Helsingin seudun kauppakamari. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto on Suomen suurin datanomi- ja merkonomikoulutuksen järjestäjä.

Lähtökohtana oli käytössä ollut intranet, jota henkilökunta ei kokenut omakseen ja käyttö jäi vähäiseksi.

Uusi ja kirkkaasti parempi Valo

Otimme intranetin yhteydessä myös uudet työtilat käyttöön, jotka palvelevat erilaisten hankkeiden ja ryhmien tarpeita. Voimme kutsua työtiloihin myös ulkopuolisia, kertoo tiedottaja Kirsi Suni.

Erilaisten tapaamisten muistiot ovat nyt myös helppo jakaa ja löytää. Kun kaikkea sisältöä voi muokata samanaikaisesti, voimme muodostaa nopeammin eri kohtaamisista tarvittavia dokumentteja ja tehtävälistoja.

Uusi intranet sai rinnalleen myös Yammerin käytön. Se onkin korvannut sähköpostilistoja ja toimii koko organisaation yhteisenä pikaviestikeskuksena, josta näkee yhdellä silmäyksellä, että mistä organisaatiossa puhutaan. Myös työtiloihin liitetyt Yammer-ryhmät ovat saaneet kiitosta. Jopa johtoryhmätasolla on innostuttu Yammerista, Kirsi jatkaa.

Yhdessä kohti digityön kehittämistä

Hienointa on ollut huomata kuinka Helsinki Business College on pitänyt koko hankkeen ajan huolta että jokaisen loppukäyttäjän taitotaso huomioidaan. Tällaisissa isoissa muutosprojekteissa jää liian useasti huomioimatta ne, joiden tietotekniset taidot ovat heikoimmat ja sitä kautta he tippuvat pois kelkasta. Tällä kertaa kuitenkin jokaista päätöstä ja muutosta peilattiin aina oikeiden käyttäjien taitoihin, tottumuksiin ja tarpeisiin, toteaa Meteoriitin Anton Laine.

Pyrimme aina pitämään asiakkaan ajantasalla siitä mitä tapahtuu ja mitä seuraavaksi tehdään. Valo Intranet on kuitenkin niin pitkälle tuotteistettu ratkaisu, että pystymme ennustamaan eri vaiheiden läpimenoaikaa todella tarkasti, sanoo Kaisa Seppälä, Sinisen Meteoriittin projektipäällikkö.

 

Kiinnostuitko Valosta, lue lisää >>

Aiheesta lisää

Valo Intranet valittiin jälleen Euroopan parhaaksi Valo Intranet valittiin jo toista kertaa peräkkäin Euroopan parhaaksi Intranet/Extranet -ratkaisuksi European SharePoint Conference 2017 -tapahtumassa...
Valo Intranet kilpailee jälleen parhaan intran ja parhaan mobiiliratkaisun palkinnosta Valo Intranet on jälleen ehdolla vuoden European SharePoint Conference -tapahtumassa. Viime vuonna Valo valittiin Euroopan parhaaksi intranet-ratkaisu...
Suomalaista koodia viedään ylpeydellä Pohjois-Amerikkaan Sininen Meteoriitti lähtee hakemaan kasvua Pohjois-Amerikasta. Yritys perustaa uuden tytäryhtiön Montréaliin, Quebeciin. Tavoitteena on edistää kovass...
Jos haluat jotain kuntoon organisaatiossasi, aloita tästä Nimittäin tiimityöstä. Väittäisin, että nykypäivän tärkein organisaatiotaso tai -yksikkö on tiimi. Harvaa työtä tehdään enää sooloillen vaan jopa y...
Intranet-projekti maaliin ilman sähköpostitulvaa Yli 12 000 käyttäjää, yli 100 lokaatiota. Sisäisiä uutisia keskimäärin 5,3 päivässä. Siirtyminen on-premises -ratkaisusta pilveen. Voiko tällaisen int...
Suuren urheilujuhlan tuntua ilmassa – Igniten 2. päivä Toinen päivä Ignitessa alkoi melkoisella uutispläjäyksellä, eli Jeff Teperin luotsaamalla sessiolla, jossa julkistettiin SharePointin ja OneDriven uus...