Suomen Liikemiesten Kauppaopistoa pitää yllä Helsinki Business College Oy. Sen omistavat tasaosuuksin Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiö sekä Helsingin seudun kauppakamari. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto on Suomen suurin datanomi- ja merkonomikoulutuksen järjestäjä.

Lähtökohtana oli käytössä ollut intranet, jota henkilökunta ei kokenut omakseen ja käyttö jäi vähäiseksi.

Uusi ja kirkkaasti parempi Valo

Otimme intranetin yhteydessä myös uudet työtilat käyttöön, jotka palvelevat erilaisten hankkeiden ja ryhmien tarpeita. Voimme kutsua työtiloihin myös ulkopuolisia, kertoo tiedottaja Kirsi Suni.

Erilaisten tapaamisten muistiot ovat nyt myös helppo jakaa ja löytää. Kun kaikkea sisältöä voi muokata samanaikaisesti, voimme muodostaa nopeammin eri kohtaamisista tarvittavia dokumentteja ja tehtävälistoja.

Uusi intranet sai rinnalleen myös Yammerin käytön. Se onkin korvannut sähköpostilistoja ja toimii koko organisaation yhteisenä pikaviestikeskuksena, josta näkee yhdellä silmäyksellä, että mistä organisaatiossa puhutaan. Myös työtiloihin liitetyt Yammer-ryhmät ovat saaneet kiitosta. Jopa johtoryhmätasolla on innostuttu Yammerista, Kirsi jatkaa.

Yhdessä kohti digityön kehittämistä

Hienointa on ollut huomata kuinka Helsinki Business College on pitänyt koko hankkeen ajan huolta että jokaisen loppukäyttäjän taitotaso huomioidaan. Tällaisissa isoissa muutosprojekteissa jää liian useasti huomioimatta ne, joiden tietotekniset taidot ovat heikoimmat ja sitä kautta he tippuvat pois kelkasta. Tällä kertaa kuitenkin jokaista päätöstä ja muutosta peilattiin aina oikeiden käyttäjien taitoihin, tottumuksiin ja tarpeisiin, toteaa Meteoriitin Anton Laine.

Pyrimme aina pitämään asiakkaan ajantasalla siitä mitä tapahtuu ja mitä seuraavaksi tehdään. Valo Intranet on kuitenkin niin pitkälle tuotteistettu ratkaisu, että pystymme ennustamaan eri vaiheiden läpimenoaikaa todella tarkasti, sanoo Kaisa Seppälä, Sinisen Meteoriittin projektipäällikkö.

 

Kiinnostuitko Valosta, lue lisää >>

Aiheesta lisää

Enemmän irti Office 365 -investoinnistasi Otetaanpa härkää sarvista. Monissa yrityksissä tilanne on sama: organisaatio on siirtynyt Office 365:n ihmeelliseen maailmaan. Lisenssit on ostettu ja...
Scanfil – kohti uutta, yhteistä kulttuuria Scanfil on kansainvälinen tietoliikenne- ja elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja sekä järjestelmätoimittaja. He etsivät uutta intranet-ratkaisu...
Alma Media valitsi Valon Lähtötilanne: Alma Median räätälöidyn on-premise intranetin käytettävyys ei vastannut tämän päivän tarpeisiin. Lisäksi muita palveluita oltiin jo vie...
Valo Intranet valittiin jälleen Euroopan parhaaksi Valo Intranet valittiin jo toista kertaa peräkkäin Euroopan parhaaksi Intranet/Extranet -ratkaisuksi European SharePoint Conference 2017 -tapahtumassa...
Valo Intranet kilpailee jälleen parhaan intran ja parhaan mobiiliratkaisun palkinnosta Valo Intranet on jälleen ehdolla vuoden European SharePoint Conference -tapahtumassa. Viime vuonna Valo valittiin Euroopan parhaaksi intranet-ratkaisu...