Suomen Liikemiesten Kauppaopistoa pitää yllä Helsinki Business College Oy. Sen omistavat tasaosuuksin Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiö sekä Helsingin seudun kauppakamari. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto on Suomen suurin datanomi- ja merkonomikoulutuksen järjestäjä.

Lähtökohtana oli käytössä ollut intranet, jota henkilökunta ei kokenut omakseen ja käyttö jäi vähäiseksi.

Uusi ja kirkkaasti parempi Valo

Otimme intranetin yhteydessä myös uudet työtilat käyttöön, jotka palvelevat erilaisten hankkeiden ja ryhmien tarpeita. Voimme kutsua työtiloihin myös ulkopuolisia, kertoo tiedottaja Kirsi Suni.

Erilaisten tapaamisten muistiot ovat nyt myös helppo jakaa ja löytää. Kun kaikkea sisältöä voi muokata samanaikaisesti, voimme muodostaa nopeammin eri kohtaamisista tarvittavia dokumentteja ja tehtävälistoja.

Uusi intranet sai rinnalleen myös Yammerin käytön. Se onkin korvannut sähköpostilistoja ja toimii koko organisaation yhteisenä pikaviestikeskuksena, josta näkee yhdellä silmäyksellä, että mistä organisaatiossa puhutaan. Myös työtiloihin liitetyt Yammer-ryhmät ovat saaneet kiitosta. Jopa johtoryhmätasolla on innostuttu Yammerista, Kirsi jatkaa.

Yhdessä kohti digityön kehittämistä

Hienointa on ollut huomata kuinka Helsinki Business College on pitänyt koko hankkeen ajan huolta että jokaisen loppukäyttäjän taitotaso huomioidaan. Tällaisissa isoissa muutosprojekteissa jää liian useasti huomioimatta ne, joiden tietotekniset taidot ovat heikoimmat ja sitä kautta he tippuvat pois kelkasta. Tällä kertaa kuitenkin jokaista päätöstä ja muutosta peilattiin aina oikeiden käyttäjien taitoihin, tottumuksiin ja tarpeisiin, toteaa Meteoriitin Anton Laine.

Pyrimme aina pitämään asiakkaan ajantasalla siitä mitä tapahtuu ja mitä seuraavaksi tehdään. Valo Intranet on kuitenkin niin pitkälle tuotteistettu ratkaisu, että pystymme ennustamaan eri vaiheiden läpimenoaikaa todella tarkasti, sanoo Kaisa Seppälä, Sinisen Meteoriittin projektipäällikkö.

 

Kiinnostuitko Valosta, lue lisää >>

Aiheesta lisää

Digipinjatalle kyytiä Digitalisaatiossa tänä päivänä on yhä useammin kyse siitä, että innovoit jotain aivan uutta nokkelammin kuin kilpailijasi. Perinteiselle yritysjohtaja...
YIT Pulse -digitaalinen työpöytä ottaa kaiken irti SharePointista ja Office 365:sta YIT Pulse -sosiaalinen intranet ja digitaalinen työpöytä ajattelumalli on kokonaisratkaisun visio. Microsoft SharePoint ja Office 365 pilvipalveluna m...
Intranetin kuumimmat ja käytetyimmät toiminnallisuudet Työssäni näen melkoisen määrän niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin intranet-tarjouspyyntöjä. Niiden myötä minulle on syntynyt melko kattava kuva siitä,...
Aro Systems valitsi Valo Intranetin Aro Systems on asiantuntija- ja palveluyhtiö, joka tarjoaa talotekniikkapalveluja Helsingin, Tampereen ja Oulun talousalueilla. Yhtiön palveluihin kuu...
Vahanen valitsi Valon Vahanen-yhtiöt on yksi suurimmista suomalaisomisteisista rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatioista. Vahanen tarjoaa uudisrakentamisen, ...
Valo Intranet löytyy nyt App Storesta Valo Intranetin natiivisovellus löytyy nyt Apple App Storesta sekä Google Play Storesta. Se on kaikkien Valo Fresh käyttäjien vapaassa käytössä tästä ...