Suomen Liikemiesten Kauppaopistoa pitää yllä Helsinki Business College Oy. Sen omistavat tasaosuuksin Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiö sekä Helsingin seudun kauppakamari. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto on Suomen suurin datanomi- ja merkonomikoulutuksen järjestäjä.

Lähtökohtana oli käytössä ollut intranet, jota henkilökunta ei kokenut omakseen ja käyttö jäi vähäiseksi.

Uusi ja kirkkaasti parempi Valo

Otimme intranetin yhteydessä myös uudet työtilat käyttöön, jotka palvelevat erilaisten hankkeiden ja ryhmien tarpeita. Voimme kutsua työtiloihin myös ulkopuolisia, kertoo tiedottaja Kirsi Suni.

Erilaisten tapaamisten muistiot ovat nyt myös helppo jakaa ja löytää. Kun kaikkea sisältöä voi muokata samanaikaisesti, voimme muodostaa nopeammin eri kohtaamisista tarvittavia dokumentteja ja tehtävälistoja.

Uusi intranet sai rinnalleen myös Yammerin käytön. Se onkin korvannut sähköpostilistoja ja toimii koko organisaation yhteisenä pikaviestikeskuksena, josta näkee yhdellä silmäyksellä, että mistä organisaatiossa puhutaan. Myös työtiloihin liitetyt Yammer-ryhmät ovat saaneet kiitosta. Jopa johtoryhmätasolla on innostuttu Yammerista, Kirsi jatkaa.

Yhdessä kohti digityön kehittämistä

Hienointa on ollut huomata kuinka Helsinki Business College on pitänyt koko hankkeen ajan huolta että jokaisen loppukäyttäjän taitotaso huomioidaan. Tällaisissa isoissa muutosprojekteissa jää liian useasti huomioimatta ne, joiden tietotekniset taidot ovat heikoimmat ja sitä kautta he tippuvat pois kelkasta. Tällä kertaa kuitenkin jokaista päätöstä ja muutosta peilattiin aina oikeiden käyttäjien taitoihin, tottumuksiin ja tarpeisiin, toteaa Meteoriitin Anton Laine.

Pyrimme aina pitämään asiakkaan ajantasalla siitä mitä tapahtuu ja mitä seuraavaksi tehdään. Valo Intranet on kuitenkin niin pitkälle tuotteistettu ratkaisu, että pystymme ennustamaan eri vaiheiden läpimenoaikaa todella tarkasti, sanoo Kaisa Seppälä, Sinisen Meteoriittin projektipäällikkö.

 

Kiinnostuitko Valosta, lue lisää >>

Aiheesta lisää

Näin saat henkilöstön rakastumaan uuteen intraasi – kymmenen vinkkiä Edelleen liian usein kuulee, kuinka taloon hankittiin uutta järjestelmää isolla hintalapulla, mutta käyttäjiä ei näkynyt missään. Tai hommattiin lisen...
Moderni SharePoint on yhtä kuin moderni Valo Moderni SharePoint tekee tuloaan vahvasti. Mistä modernissa SharePointissa oikein on kyse? Se tarjoaa täysin uudenlaisen SharePoint-käyttökokemuksen. ...
Vohvelin perusteet – näin tuunaat vohvelia Mitä eroa on hampurilaisella ja vohvelilla? Nyt ei puhuta ruokalajeista vaan digityötaidoista. Hampurilaisvalikolla viitataan usein kolmen viivan muod...
Valo Teamwork 2.0 – katso webinaari Mikä on Valo Teamwork 2.0, mitä sillä voi tehdä? O365 Artist Sari Soinoja veti aiheesta webinaarin, jonka voit katsoa vapaasti tässä ja nyt. Video löy...
Viikon vohveli – Delve on bisnesmaailman Sports Tracker Aloitetaan välineurheilulla, sillä on aina niin paljon mukavampaa, kun pääsee heti näkemään käyriä ja käppyröitä, tilastoja ja numeroita. Siksi tänään...
Enemmän irti Office 365 -investoinnistasi Otetaanpa härkää sarvista. Monissa yrityksissä tilanne on sama: organisaatio on siirtynyt Office 365:n ihmeelliseen maailmaan. Lisenssit on ostettu ja...