4.5.2017

YIT Pulse -digitaalinen työpöytä ottaa kaiken irti SharePointista ja Office 365:sta

YIT Pulse -sosiaalinen intranet ja digitaalinen työpöytä ajattelumalli on kokonaisratkaisun visio. Microsoft SharePoint ja Office 365 pilvipalveluna muodostavat yhdessä saumattoman alustan, jonka avulla digityön tekeminen isossakin organisaatiossa onnistuu mistä vain, milloin vain ja millä laitteella vain.

Kaikki yhdestä paikasta

”Rakennusprojektien työtilat tuotiin osaksi uutta intraa, jolloin dokumenttien hallinta, muokkaus ja hankkeen aikainen kommunikaatio ovat kaikki yhteisessä paikassa”, kertoo YIT:n Sanna Lankinen joka toimi hankkeessa asiakkaan puolelta projektipäällikkönä.

Hanketta johdettiin Suomesta käsin ja paikalliset toiveet on pyritty ottamaan huomioon hankkeen aikana. Keskitetty malli jossa palvelukehitys on yhdessä paikassa, mahdollistaa kestävämmän ratkaisun synnyttämisen ja sen elinkaarin paremman hallinnan.

Kyseessä oli kaikkiaan suuri ponnistus niin asiakkaalle kuin Meteoriitin tiimille. Kansainvälinen toimija, jolla on sisältöä kahdeksalla eri kielellä ja kahdeksassa eri maassa, tarkoittaa niin projektihallinnan kuin teknisen toteutuksen kannalta isoa hanketta. Yli viisituhatta käyttäjää ympäri maailmaa hyödyntää nyt Pulsea lähes päivittäin työssään.

”Yhteistyö on ollut asiakkaan kanssa sujuvaa ja olemme kaikkiaan todella tyytyväisiä niin aikatauluun kuin lopputulokseen”, toteaa Meteoriitin projektipäällikkö Anni Aukia.

Koko Meteoriitin tiimi lähettää suuret kiitokset asiakkaan suuntaan ja kiittää luottamuksesta. Yhteinen matka jatkuu edelleen seuraaviin välietappeihin kohti visiota.

 

YIT luo parempaa elinympäristöä kehittämällä ja rakentamalla asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria sekä kokonaisia alueita. YIT on Suomessa suurin asuntorakentaja ja toiminta-alue kattaa myös Venäjän, Baltian maat, Tšekin, Slovakin ja Puolan. Kun Sininen Meteoriitti aloitti YIT:n kanssa intranetin uudistushankeen, oli tavoitteena monipuolisen ja helppokäyttöisen digitaalisen työympäristön rakentaminen.

Aiheesta lisää

Enemmän irti Office 365 -investoinnistasi Otetaanpa härkää sarvista. Monissa yrityksissä tilanne on sama: organisaatio on siirtynyt Office 365:n ihmeelliseen maailmaan. Lisenssit on ostettu ja...
Jos haluat jotain kuntoon organisaatiossasi, aloita tästä Nimittäin tiimityöstä. Väittäisin, että nykypäivän tärkein organisaatiotaso tai -yksikkö on tiimi. Harvaa työtä tehdään enää sooloillen vaan jopa y...
Organisaation yhteiset pelisäännöt luovat perustan onnistumisille Tapaan viikottain työssäni organisaatioita ja niiden edustajia, jotka tuskailevat seuraavanlaisten kysymysten parissa: Mistä tiedän ovatko kolleg...
Suuren urheilujuhlan tuntua ilmassa – Igniten 2. päivä Toinen päivä Ignitessa alkoi melkoisella uutispläjäyksellä, eli Jeff Teperin luotsaamalla sessiolla, jossa julkistettiin SharePointin ja OneDriven uus...
Uusia tuulia Microsoft Ignitessa – 1. päivä Terveiset kuumasta ja kosteasta Orlandosta! Vuoden 2017 Microsoft Ignite –konferenssi kerää tänä vuonna paikalle noin 29 000 intohimoista ICT-alan ihm...
Case Eldon: Modernilla intralla globaalia yhteistyötä Eldon on valmistanut ratkaisuja sähkölaitteiden suojaukseen vuodesta 1922 lähtien. Eldon-tuotteita valmistetaan kahdessa huippuluokan tehtaassa Romani...