4.5.2017

YIT Pulse -digitaalinen työpöytä ottaa kaiken irti SharePointista ja Office 365:sta

YIT Pulse -sosiaalinen intranet ja digitaalinen työpöytä ajattelumalli on kokonaisratkaisun visio. Microsoft SharePoint ja Office 365 pilvipalveluna muodostavat yhdessä saumattoman alustan, jonka avulla digityön tekeminen isossakin organisaatiossa onnistuu mistä vain, milloin vain ja millä laitteella vain.

Kaikki yhdestä paikasta

”Rakennusprojektien työtilat tuotiin osaksi uutta intraa, jolloin dokumenttien hallinta, muokkaus ja hankkeen aikainen kommunikaatio ovat kaikki yhteisessä paikassa”, kertoo YIT:n Sanna Lankinen joka toimi hankkeessa asiakkaan puolelta projektipäällikkönä.

Hanketta johdettiin Suomesta käsin ja paikalliset toiveet on pyritty ottamaan huomioon hankkeen aikana. Keskitetty malli jossa palvelukehitys on yhdessä paikassa, mahdollistaa kestävämmän ratkaisun synnyttämisen ja sen elinkaarin paremman hallinnan.

Kyseessä oli kaikkiaan suuri ponnistus niin asiakkaalle kuin Meteoriitin tiimille. Kansainvälinen toimija, jolla on sisältöä kahdeksalla eri kielellä ja kahdeksassa eri maassa, tarkoittaa niin projektihallinnan kuin teknisen toteutuksen kannalta isoa hanketta. Yli viisituhatta käyttäjää ympäri maailmaa hyödyntää nyt Pulsea lähes päivittäin työssään.

”Yhteistyö on ollut asiakkaan kanssa sujuvaa ja olemme kaikkiaan todella tyytyväisiä niin aikatauluun kuin lopputulokseen”, toteaa Meteoriitin projektipäällikkö Anni Aukia.

Koko Meteoriitin tiimi lähettää suuret kiitokset asiakkaan suuntaan ja kiittää luottamuksesta. Yhteinen matka jatkuu edelleen seuraaviin välietappeihin kohti visiota.

 

YIT luo parempaa elinympäristöä kehittämällä ja rakentamalla asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria sekä kokonaisia alueita. YIT on Suomessa suurin asuntorakentaja ja toiminta-alue kattaa myös Venäjän, Baltian maat, Tšekin, Slovakin ja Puolan. Kun Sininen Meteoriitti aloitti YIT:n kanssa intranetin uudistushankeen, oli tavoitteena monipuolisen ja helppokäyttöisen digitaalisen työympäristön rakentaminen.

Aiheesta lisää

Moderni SharePoint – mitä, missä, milloin ja miksi? Kirjoitimme aikaisemmin jo mitä moderni SharePoint tarkoittaa Valon näkökulmasta. Sivosen Jussi avaa tässä tekstissä kattavasti mikä moderni SharePoin...
Groupify – miksi siitä kannattaa innostua? Mikä saa suomalaisen SharePoint-nörtin reagoimaan täysin spontaanisti ja riemastumaan julkisessa kulkuneuvossa? Tietenkin Groupifyn saatavuus tuotanto...
Vohvelin perusteet – näin tuunaat vohvelia Mitä eroa on hampurilaisella ja vohvelilla? Nyt ei puhuta ruokalajeista vaan digityötaidoista. Hampurilaisvalikolla viitataan usein kolmen viivan muod...
Viikon vohveli – Delve on bisnesmaailman Sports Tracker Aloitetaan välineurheilulla, sillä on aina niin paljon mukavampaa, kun pääsee heti näkemään käyriä ja käppyröitä, tilastoja ja numeroita. Siksi tänään...
Enemmän irti Office 365 -investoinnistasi Otetaanpa härkää sarvista. Monissa yrityksissä tilanne on sama: organisaatio on siirtynyt Office 365:n ihmeelliseen maailmaan. Lisenssit on ostettu ja...
Jos haluat jotain kuntoon organisaatiossasi, aloita tästä Nimittäin tiimityöstä. Väittäisin, että nykypäivän tärkein organisaatiotaso tai -yksikkö on tiimi. Harvaa työtä tehdään enää sooloillen vaan jopa y...