Haemme Microsoft Dynamics 365 -kehittäjää Helsingin toimistollemme.

Sinulla on ohjelmistokehityskokemusta Microsoftin ekosysteemistä ja osaat toimia haastavissakin eri kokoisten organisaatioiden toimintaympäristöissä. Pystyt tarttumaan sekä back- että frontend -toteutushaasteisiin. Sinulla on intoa ja kykyä ottaa haltuusi uusia teknologioita ja hyödyntää niitä käytännön työssäsi. Omaathan kokemusta Dynamics CRM-, Dynamics Nav- tai Dynamics Ax -käyttöönottoprojekteista. Sinulla saattaa jo olla relevantteja teknisiä Microsoft-sertifikaatteja tai ainakin tahtoa suorittaa niitä.

Eduksesi lasketaan aiempi kokemus CRM- järjestelmien tai toiminnanohjausjärjestelmien kehitysprojekteista. Arvostamme suuresti myös tietämystä Azure-teknologioista.

On hienoa, jos olisit työskennellyt Dynamics 365 -sidonnaisten tuotteiden ja integraatioiden kanssa. (Esim. Click Dimensions, tai joku muu markkinoinnin automaation järjestelmä). Annamme myös lisäarvoa sille, että hallitset Power BI -tuotteen ja kykenet luomaan SSRS-raportteja.

Hoidat työsi can do -asenteella ja tunnet aitoa intohimoa uusia teknologioita ja ohjelmointia kohtaan. Kokemuksen tuoma määrätietoisuus ja kyky tarvittaessa myös haastaa muita näkyvät jämäkkyytenä projekteissasi. Haluat ehdottomasti jakaa osaamistasi myös muille ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia alan huipputekijöiden kanssa innostavassa ja nuorekkaassa ilmapiirissä. Saat toimia mielenkiintoiten asiakkuuksien ja projektien parissa sekä suuren vapauden oman työsi organisointiin ja kehittämiseen. Sininen Meteoriitin työntekijänä nautit monista mukavista eduista: kuten joustavista etätyömahdollisuuksista, pelihuoneesta, työsuhdepyörästä ja ennen kaikkea loistavista kollegoista ja loppumattomasta määrästä huonoa huumoria!

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisessa hakemuksessa. Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi osoitteessa rekrytointi@meteoriitti.com! Toimi pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti ja palkkaamme sen oikean heti hänet löydettyämme.

 


Me olemme Sininen Meteoriitti. Vuoden Microsoft kumppaniksi valittu yritys joka on Euroopan parhaaksi Intranetiksi valitun Valo Intranetin kehittäjä. Toimimme kotimaassa Helsingissä sekä Jyväskylässä. Sen lisäksi meitä löytyy Ruotsista, Norjasta sekä Pohjois-Amerikasta. Suhtaudumme koodiin intohimolla ja rakastamme hyvin suunniteltuja palveluita sekä ilahduttavia käyttöliittymiä. Haluamme tehdä laadukasta jälkeä Suomen parhaiden asiakkaiden kanssa.

Aiheesta lisää

Jos haluat jotain kuntoon organisaatiossasi, aloita tästä Nimittäin tiimityöstä. Väittäisin, että nykypäivän tärkein organisaatiotaso tai -yksikkö on tiimi. Harvaa työtä tehdään enää sooloillen vaan jopa y...
Organisaation yhteiset pelisäännöt luovat perustan onnistumisille Tapaan viikottain työssäni organisaatioita ja niiden edustajia, jotka tuskailevat seuraavanlaisten kysymysten parissa: Mistä tiedän ovatko kolleg...
Bujo? So last season, täältä tulee #digibujo! Bujo. Siis mikä? Bujo eli bullet journal aloitetaan yleensä tyhjästä muistikirjasta, josta luodaan itselleen kalenterin, päiväkirjan ja muistilistoje...
SharePoint -kehittäjä Olemme yhtiö Euroopan parhaan Intranetin taustalla ja haemme nyt uusia duunikavereita osallistumaan niin tuotekehitykseen kuin asiakashankkeisiin. ...
Episerver/web-teknologian ratkaisuarkkitehti Haemme nyt osaavaa Episerver/web-teknologian ratkaisuarkkitehtia Helsingin toimistollemme. Uusasiakashankinta on sinulle tuttua. Kykenet luomaan so...
Mitä ”normityössä” käyvän kannattaa oppia työnsä luoneilta vloggaajilta ja bloggaajilta? Huikeassa sisältömarkkinointiin keskittyneessä PING Helsinki Business Festival  -tapahtumassa oli mukana iso joukko eturivin verkkovaikuttajia. Sinine...