Haemme nyt osaavaa Episerver/web-teknologian ratkaisuarkkitehtia Helsingin toimistollemme.

Uusasiakashankinta on sinulle tuttua. Kykenet luomaan sosiaalisessa mediassa hyvää näkyvyyttä ja ymmärrät markkinoinnin tavoitteet ja mahdollisuudet koko liiketoiminnan näkökulmasta. Kykenet toimimaan myynnin tukena (ratkaisukuvaukset, työmääräarviointi, presentointi, demot, protot). Yrityksen sisällä pidät yllä tietoisuutta projekteistamme ja tavoitteistamme erilaisilla tuokioilla, bloggaamalla ja näkymällä sisäisissä kanavissamme.

Työssäsi tulet toimimaan ratkaisukonsultoijana sekä teknisenä suunnittelijana projekteissa ja jatkuvassa palvelussamme. Kehitystiimimme odottaa sinun ohjaavan tuotantoa. Osaat myös itse käyttää tehokkaasti kehitystyökaluja ja tarvittaessa tarttua toimeen epäröimättä.

Hoidat työsi can do -asenteella ja tunnet aitoa intohimoa uusia teknologioita ja osaamisesi kehittämistä kohtaan. Kokemuksen tuoma määrätietoisuus ja kyky tarvittaessa myös haastaa muita näkyvät jämäkkyytenä projekteissasi. Haluat ehdottomasti jakaa osaamistasi myös muille ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia alan huipputekijöiden kanssa innostavassa ja nuorekkaassa ilmapiirissä. Saat toimia mielenkiintoiten asiakkuuksien ja projektien parissa sekä suuren vapauden oman työsi organisointiin ja kehittämiseen. Sininen Meteoriitin työntekijänä nautit monista mukavista eduista: kuten joustavista etätyömahdollisuuksista, pelihuoneesta, työsuhdepyörästä ja ennen kaikkea loistavista kollegoista ja loppumattomasta määrästä huonoa huumoria!

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisessa hakemuksessa. Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi jo osoitteessa rekrytointi@meteoriitti.com! Toimi pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti ja palkkaamme sen oikean heti hänet löydettyämme.

 

 


Me olemme Sininen Meteoriitti. Vuoden Microsoft kumppaniksi valittu yritys joka on Euroopan parhaaksi Intranetiksi valitun Valo Intranetin kehittäjä. Toimimme kotimaassa Helsingissä sekä Jyväskylässä. Sen lisäksi meitä löytyy Ruotsista, Norjasta sekä Pohjois-Amerikasta. Suhtaudumme koodiin intohimolla ja rakastamme hyvin suunniteltuja palveluita sekä ilahduttavia käyttöliittymiä. Haluamme tehdä laadukasta jälkeä Suomen parhaiden asiakkaiden kanssa.

Aiheesta lisää

SharePoint -kehittäjä Olemme yhtiö Euroopan parhaan Intranetin taustalla ja haemme nyt uusia duunikavereita osallistumaan niin tuotekehitykseen kuin asiakashankkeisiin. ...
Dynamics 365 -kehittäjä Haemme Microsoft Dynamics 365 -kehittäjää Helsingin toimistollemme. Sinulla on ohjelmistokehityskokemusta Microsoftin ekosysteemistä ja osaat toimi...
Episerver CMS ja uudet 2017 toiminnallisuudet Episerver on jälleen julkaissut uusia toiminnallisuuksia tämän vuoden roadmapille. Tässä lyhyesti siitä mitä on tulossa ja odotettavissa. Painotus on ...
Episerver Fall Release ’16 Episerver CMS on nyt saanut syksyisen päivitysversion esiteltyä ja tässä kirjoituksessa nostamme esille muutamia kiinnostavia toiminnallisuuksia tuost...
4 askelta parempaan digikokemukseen Asiakaskokemus on tämän päivän trendisana, mutta hälyn keskellä sen todellinen merkitys helposti unohtuu. Kyse on yksinkertaisesta asiasta: jos tarjoa...
Aloita meidän kanssa Varsinkin näin kesäloman jälkeen voi olla vaikea orientoitua arkeen ja työelämän rytmiin. Herätyskellon soitto havahduttaa väsyneen kropan liikkeelle ...