Olemme yhtiö Euroopan parhaan Intranetin taustalla ja haemme nyt uusia duunikavereita osallistumaan niin tuotekehitykseen kuin asiakashankkeisiin.

Hoidat työsi sinnikkäästi aina laadukasta lopputulosta tavoitellen. Innostut uusista teknologioista. Viestit sujuvasti projekteissa ja teet työsi jämäkän palveluasenteen ja luovan ongelmanratkaisukyvyn siivittämänä. Jaat mielelläsi osaamistasi ympärillesi, mutta haluat myös itse oppia muilta. Yrityksen sisällä pidät yllä tietoisuutta projekteistamme ja tavoitteistamme erilaisilla tuokioilla, bloggaamalla ja näkymällä sisäisissä kanavissamme.

Tässä tehtävässä olet etujoukoissa tuomassa uusinta teknologiaa asiakkaidemme tietojärjestelmiin. Työsi tueksi saat mahtavat ja asiantuntevat työkaverit, ajasta ja paikasta riippumattoman työn sekä rutkasti huonoa huumorintajua.

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisessa hakemuksessa. Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi osoitteessa rekrytointi@meteoriitti.com! Toimi pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti ja palkkaamme sen oikean heti hänet löydettyämme. Haku on voimassa niin kauan kuin tämä ilmoitus on luettavissa.

 

 


Me olemme Sininen Meteoriitti. Vuoden Microsoft kumppaniksi valittu yritys joka on Euroopan parhaaksi Intranetiksi valitun Valo Intranetin kehittäjä. Toimimme kotimaassa Helsingissä sekä Jyväskylässä. Sen lisäksi meitä löytyy Ruotsista, Norjasta sekä Pohjois-Amerikasta. Suhtaudumme koodiin intohimolla ja rakastamme hyvin suunniteltuja palveluita sekä ilahduttavia käyttöliittymiä. Haluamme tehdä laadukasta jälkeä Suomen parhaiden asiakkaiden kanssa.