Norwegian Church Aid allekirjoitti sopimuksen Office 365:lle pohjautuvan Valo Intranetin toimituksesta. Koska Norwegian Church Aid on yksi Pohjoismaiden suurimmista avustusjärjestöistä, jotka työskentelevät maissa, joissa infrastruktuuri ei ole aina käytettävissä, on heillä tarve entistä saumattomampaan vuorovaikutukseen henkilöstön ja toimistojen välillä ympäri maailman.

Rejlers Embriq on tarjonnut IT-palveluja Norwegian Church Aidille monien vuosien ajan IT-projekteja koskevien sopimusten avulla, jotka on neuvoteltu uudelleen ja joita on laajennettu useita kertoja. Nyt sopimusta laajennetaan tulevaisuuden työkaluilla vuorovaikutuksen parantamiseksi.

Norwegian Church Aidin rakentama Garowen porausreikä

Norwegian Church Aidin rakentama Garowen porausreikä. Se palvelee 40 000 ihmistä Garowessa ja ympäröivillä alueilla. Norwegian Church Aidin ja viranomaisten rekat ottavat veden ja tuovat sen ulos. Kuva: Håvard Bjelland.

Valo Intranet ja Office 365 tarjoavat mahdollisuuden hyvälle vuorovaikutukselle

Norwegian Church Aid on päättänyt käyttää Valo Intranettiä yhdessä Office 365: n kanssa luodakseen modernin, käyttäjäystävällisen ja tehokkaan työkalun vuorovaikutukselle.

”Valo-partnerina voimme tarjota helppokäyttöisen intranet-ratkaisun, jolla on modulaarinen infrastruktuuri, jota Norwegian Church Aid yhdistää olemassa oleviin järjestelmiinsä”, kertoo Rejlers Embriqin Teamlead Sharepoint, Morten V. Eriksen.

Ratkaisu sisältää uutisten julkaisun, social hubin, blogit, videot, tapahtumat, idean hallinnan ja paljon muuta. Tämä on tulevaisuuteen suuntautunut ratkaisu, joka on 100% integroitu Office365:een, ja sillä on yli 300 000 käyttäjää eri puolilla maailmaa, Eriksen sanoo.

Suurin osa työstä äärimmäisissä olosuhteissa

”Norwegian Church Aid luo turvallisia ja joustavia yhteisöjä suojelemaan ja pelastamaan äärimmäisessä köyhyydessä, haavoittuvuudessa ja hätätilanteissa elävien ihmisten elämää parhaalla ja tehokkaimmalla mahdollisella tavalla”, sanoo Norwegian Church Aidin IT-päällikkö, Bjørn Are Geithus.

Työskentelemme usein vaikeissa olosuhteissa rajallisilla resursseilla ja joskus infrastruktuurin puuttuessa. Näissä tilanteissa hyvin toimiva vuorovaikutus on tärkeää, jotta työntekijät voivat parhaiten tehdä työnsä.
Bjørn Are Geithus, Norwegian Church Aid, IT-päällikkö

Sopimuksesta

Sopimus sisältää Valo Intranetin toteutuksen, käytön ja hallinnan Norwegian Church Aidin 500+ käyttäjälle, jotka työskentelevät ympäri maailmaa yli 20 toimipisteessä.

Suunniteltu startti on ennen kesätaukoa, kun taas täysin uusi intranet-ratkaisu käynnistyy syyskuun puolivälissä 2017.

 

Tutustu Valoon


Norwegian Church Aid

Norwegian Church Aid perustettiin vuonna 1947 norjalaisten kirkkojen pienenä varainkeräyksenä. Nykyään he ovat yksi Pohjoismaiden suurimmista avustusjärjestöistä, joiden vuotuinen avustussumma on noin 1 miljardia NOK 31 eri maassa.

He tukevat myös humanitaarista apua, kehitystä ja asianajoa ACT Alliancen kautta yli 130 maassa. www.nca.no

Rejlers Embriq

Rejlers Embriq on osa Rejlers-konsernia, jolla on 160 työntekijää ja lähes 400 miljoonan euron vuotuinen liikevaihto. Rejlers Embriq edistää liiketoiminnan hyötyä digitaalisen infrastruktuurin, älykkäiden valintojen ja IT: n strategisen käytön avulla. He suunnittelevat, kehittävät ja hallitsevat IT-ratkaisuja keskittyen Pohjoismaihin; Osloon, Haldeniin, Drammeniin, Göteborgiin, Tukholmaan ja Motalaan.

Aiheesta lisää

Moderni intranet yhdistää 8000 VodafoneZiggo työntekijää Vodafone Groupin ja Liberty Globalin fuusion jälkeen tänä vuonna, 8 000 VodafoneZiggo-työntekijää Alankomaissa tarvitsi uuden yhteistyöalustan, joka o...
Case Eldon: Modernilla intralla globaalia yhteistyötä Eldon on valmistanut ratkaisuja sähkölaitteiden suojaukseen vuodesta 1922 lähtien. Eldon-tuotteita valmistetaan kahdessa huippuluokan tehtaassa Romani...
YIT Pulse -digitaalinen työpöytä ottaa kaiken irti SharePointista ja Office 365:sta YIT Pulse -sosiaalinen intranet ja digitaalinen työpöytä ajattelumalli on kokonaisratkaisun visio. Microsoft SharePoint ja Office 365 pilvipalveluna m...
Helsinki Business College Oy siirtyi Valoon Suomen Liikemiesten Kauppaopistoa pitää yllä Helsinki Business College Oy. Sen omistavat tasaosuuksin Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiö sekä He...
Intranetin kuumimmat ja käytetyimmät toiminnallisuudet Työssäni näen melkoisen määrän niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin intranet-tarjouspyyntöjä. Niiden myötä minulle on syntynyt melko kattava kuva siitä,...
Aro Systems valitsi Valo Intranetin Aro Systems on asiantuntija- ja palveluyhtiö, joka tarjoaa talotekniikkapalveluja Helsingin, Tampereen ja Oulun talousalueilla. Yhtiön palveluihin kuu...