9.8.2017

Case Eldon: Modernilla intralla globaalia yhteistyötä

Eldon on valmistanut ratkaisuja sähkölaitteiden suojaukseen vuodesta 1922 lähtien. Eldon-tuotteita valmistetaan kahdessa huippuluokan tehtaassa Romaniassa ja Intiassa. Eldonin pääkonttori sijaitsee Madridissa, Espanjassa, ja yhtiöllä on myös myyntikonttorit kymmenissä maissa maailmanlaajuisesti.

Tässä moninaisessa ympäristössä Eldon etsi ratkaisua saadakseen ihmiset työskentelemään paremmin yhdessä. He etsivät ratkaisua, joka täyttäisi seuraavat tarpeet:

  • Parantaa tiedon jakamista ja yhteistyötä yrityksen sisällä
  • Tehostaa tuottavuutta tarjoamalla työntekijöille kaikki työkalut, joita he tarvitsevat päivittäisten tehtäviensä suorittamiseen
  • Keskittää kaiken yritysviestinnän yhteen paikkaan ja vähentää sähköpostin käyttöä

”Valo Intranetin avaimet käteen -periaatteen ansiosta pystyimme lanseeraamaan maailmanluokan sosiaalisen intranetin työntekijöillemme erittäin nopeasti ja alhaisin kustannuksin integroimalla monia Office 365 -ympäristöön kuuluvia hienoja ominaisuuksia. Nyt voimme keskittyä monimutkaisempiin tehtäviin, kuten työskentelytapojen muuttamiseen ja jännittävien intra-sisältöjen luomiseen. ” sanoo Eduardo de Juan, Eldonin markkinointi- ja myyntipäällikkö.

Valolla on selkeä näkemys

Selkeä visio intrasta auttaa löytämään oikean strategian ja saavuttamaan tavoitteesi. Eduardon mukaan ”Valo Intranetin tiimillä on selkeä visio nykyaikaisesta intranetistä. Sen lisäksi, että heillä on erinomainen intranet-tuote, jossa on runsaasti nerokkaita ominaisuuksia, tuote on täydellinen konseptikokonaisuus, johon sisältyy valmiita sisältörakenteita ja esimerkkejä ja ideoita siitä, miten sitä voidaan hyödyntää päivittäisessä liiketoiminnassa.”

Asennus itsessään oli helppo homma; Aloitimme uuden SharePoint Intranetin käytön alle viikon kuluessa projektin alusta.
– Eduardo de Juan, markkinointi- ja myyntipäällikkö, Eldon

Eldon Valo Intranet toteutus

Eldonin uusi, moderni intranetti tehtiin nopealla aikataululla ja kustannustehokkaasti.

Eldonin intranet pysyy tuoreena

Eldon on valinnut niin sanotun Fresh-tilauksen Valosta. Tämä tarkoittaa sitä, että he saavat säännöllisesti päivitetyn Valo Intranetin. Näin ollen Eldonin intranet pysyy täysin toiminnallisena ja aina linjassa Microsoftin Roadmapin kanssa, mikä on erityisen tärkeää nopeasti muuttuvassa Office 365 -alustassa.

”Valo Fresh -asiakkaamme saavat eniten hyötyä omistautuneesta tiimistämme ja Valon luonteesta”, painottaa Valo Intranetin tuotepäällikkö Juha Koivula.

Eldonin intranet pysyy täysin toiminnallisena ja aina linjassa Microsoftin etenemissuunnitelman kanssa.
– Juha Koivula, tuotepäällikkö, Valo Intranet

”Pidämme tiiviisti yhteyttä Microsoftin SharePoint-tiimiin ja yhdenmukaistamme tuotetta ennakoivasti Microsoftin uusilla julkaisuilla. Ja milloin tahansa jokin 300 000+ nykyisestä käyttäjästämme ilmoittaa ongelmasta tai ideasta ”, hän jatkaa,” päivitämme tuotettamme sen mukaan. Lopputuloksena jokainen asiakas hyötyy tästä kehityksestä ”.

 

Tutustu Valoon

Aiheesta lisää

Moderni SharePoint – mitä, missä, milloin ja miksi? Kirjoitimme aikaisemmin jo mitä moderni SharePoint tarkoittaa Valon näkökulmasta. Sivosen Jussi avaa tässä tekstissä kattavasti mikä moderni SharePoin...
Näin saat henkilöstön rakastumaan uuteen intraasi – kymmenen vinkkiä Edelleen liian usein kuulee, kuinka taloon hankittiin uutta järjestelmää isolla hintalapulla, mutta käyttäjiä ei näkynyt missään. Tai hommattiin lisen...
Groupify – miksi siitä kannattaa innostua? Mikä saa suomalaisen SharePoint-nörtin reagoimaan täysin spontaanisti ja riemastumaan julkisessa kulkuneuvossa? Tietenkin Groupifyn saatavuus tuotanto...
Valo Intranet valittiin jälleen Euroopan parhaaksi Valo Intranet valittiin jo toista kertaa peräkkäin Euroopan parhaaksi Intranet/Extranet -ratkaisuksi European SharePoint Conference 2017 -tapahtumassa...
Valo Intranet kilpailee jälleen parhaan intran ja parhaan mobiiliratkaisun palkinnosta Valo Intranet on jälleen ehdolla vuoden European SharePoint Conference -tapahtumassa. Viime vuonna Valo valittiin Euroopan parhaaksi intranet-ratkaisu...
Suuren urheilujuhlan tuntua ilmassa – Igniten 2. päivä Toinen päivä Ignitessa alkoi melkoisella uutispläjäyksellä, eli Jeff Teperin luotsaamalla sessiolla, jossa julkistettiin SharePointin ja OneDriven uus...