- 10.10.2017

Mistä tekoälyt unelmoivat?

Keskustelu tekoälyn ja koneoppimisen ympärillä käy kuumana. Välillä kyse on nimenomaan keskustelusta ja todellinen konkretia meinaa uupua. Tekoälyn hyödyntämisen ja soveltamisen ei kuitenkaan tarvitse olla utopiaa tai dystopiaa.

Olemme järjestäneet Digityön seminaaria DT2020 vuodesta 2016 lähtien. Tapahtuman aikaisempina teemoina ovat olleet mm. digitaalinen myynti, asiakaspalvelu digiaikana ja digitaalinen viestintä. DT2020 jatkuu jälleen marraskuussa teemalla ’Mistä tekoälyt unelmoivat?’.

Marraskuun seminaarissa keskustelemme tiedon ja teknologian hyödyntämisestä asiakaskokemusten kehittämisessä. Aamun aikana puhutaan mm. tekoälyn ja datan hyödyntämisestä konkreettisten esimerkkien kautta. Kysymme esimerkiksi:

  • Miten tekoälyä voidaan hyödyntää asiakaskohtaamisissa?
  • Miten tekoälyn avulla voidaan rakentaa ’henkilökohtaisempia’ käyttöliittymiä?
  • Mikä on oikeasti datan merkitys asiakaskokemuksen kehittämisessä?

Puhumassa ovat:
Kati Sulin, DNA
Jani Savolainen, Microsoft
Johanna Sinkkonen & Suvi Lindfors, Lumoa
Mika Berglund, Sininen Meteoriitti

Haluamme nostaa pöydälle konkretiaa ja mitä tekoälyn hyödyntäminen käytännössä vaatii. Toisinaan kyse voi olla hyvinkin pienistä sovelluksista, jotka kuitenkin tuottavat moninkertaista hyötyä – esimerkiksi lomakkeiden tekeminen älykkäämmäksi koneoppimisen avulla.

Liity seuraamme!  Jos et pääse paikalle, ei hätää. Tilaisuus taltioidaan ja esitykset ovat katsottavissa jälkikäteen.

Aika: 8.11.2017 klo 8.30-11.00
Paikka: Hotelli Kämpin Peilisali, Helsinki

Ilmoittaudu mukaan

 

Aiheesta lisää

Design ja IT tarvitsevat toisiaan Design on termi, joka herättää monenlaisia mielleyhtymiä. Samalla termillä voidaan viitata vaikka käyttöesineen teolliseen muotoiluun tai graafiseen s...
Slush 2017 – maailma menee uusiksi Slush tapahtui taas. Startupit, sijoittajat ja muut uudesta teknologiasta kiinnostuneet tahot kokoontuivat jälleen saman katon alle keskustelemaan uud...
Toimitusjohtajamme Pekka Walkama valittu Ohjelmistoyrittäjien hallituksen puheenjohtajaksi Toimitusjohtajamme Pekka Walkama valittiin Ohjelmistoyrittäjien hallituksen puheenjohtajaksi yhdistyksen kokouksessa torstai-iltana Helsingissä. Pekka...
Valo Intranet valittiin jälleen Euroopan parhaaksi Valo Intranet valittiin jo toista kertaa peräkkäin Euroopan parhaaksi Intranet/Extranet -ratkaisuksi European SharePoint Conference 2017 -tapahtumassa...
Vastaus kysymykseen ’Mistä tekoälyt unelmoivat?’ Marraskuun 8. päivä pidimme Hotelli Kämpin Peilisalissa Digityö 2020 -seminaarin otsikolla 'Mistä tekoälyt unelmoivat?'. Seminaarissa käsiteltiin teko...
Tekoäly ja asiakaskokemus – kolme mahdollisuutta Onko tämä tekoälyn vuosi?  Toissa viikolla julkaistiin raportti Suomen tekoälyaika, jossa listattiin avaimia miten meistä voisi tulla tekoälyn sovelta...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi