- 28.10.2017

Valo Intranet kilpailee jälleen parhaan intran ja parhaan mobiiliratkaisun palkinnosta

Valo Intranet on jälleen ehdolla vuoden European SharePoint Conference -tapahtumassa. Viime vuonna Valo valittiin Euroopan parhaaksi intranet-ratkaisuksi. Tällä kertaa Valo on ehdolla kahdessa kategoriassa: paras intranet/extranet ja paras mobiiliratkaisu.

European SharePoint Conference on yksi maailman merkittävimpiä SharePoint ja Office 365 -tuotteisiin liittyvistä kansainvälisistä tapahtumista. Vuoden 2017 tapahtuma järjestetään Dublinissa 13.-16. marraskuutta. Tapahtumassa palkitaan innovaatioita ja merkittäviä saavutuksia SharePoint, Office 365 ja Azure -tuotteiden ympärillä.

Valo on finalistina seuraavissa kategorioissa:

  • Paras Intranet/Extranet
  • Paras mobiiliratkaisu
Valo Intranet

Lisätietoa:
https://www.valointranet.com/blog/general/valo-intranet-announced-double-finalist-espc-awards/

Lue lisää ESPC-tapahtumasta
Tutustu Valoon
Valo ottaa Pohjois-Amerikan haltuun

Aiheesta lisää

Näin saat henkilöstön rakastumaan uuteen intraasi – kymmenen vinkkiä Edelleen liian usein kuulee, kuinka taloon hankittiin uutta järjestelmää isolla hintalapulla, mutta käyttäjiä ei näkynyt missään. Tai hommattiin lisen...
Valo Intranet valittiin jälleen Euroopan parhaaksi Valo Intranet valittiin jo toista kertaa peräkkäin Euroopan parhaaksi Intranet/Extranet -ratkaisuksi European SharePoint Conference 2017 -tapahtumassa...
Moderni intranet yhdistää 8000 VodafoneZiggo työntekijää Vodafone Groupin ja Liberty Globalin fuusion jälkeen tänä vuonna, 8 000 VodafoneZiggo-työntekijää Alankomaissa tarvitsi uuden yhteistyöalustan, joka o...
Case Eldon: Modernilla intralla globaalia yhteistyötä Eldon on valmistanut ratkaisuja sähkölaitteiden suojaukseen vuodesta 1922 lähtien. Eldon-tuotteita valmistetaan kahdessa huippuluokan tehtaassa Romani...
Norwegian Church Aid luottaa Valoon Norwegian Church Aid allekirjoitti sopimuksen Office 365:lle pohjautuvan Valo Intranetin toimituksesta. Koska Norwegian Church Aid on yksi Pohjoismaid...
Helsinki Business College Oy siirtyi Valoon Suomen Liikemiesten Kauppaopistoa pitää yllä Helsinki Business College Oy. Sen omistavat tasaosuuksin Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Säätiö sekä He...

Tietoa kirjoittajasta

Kommentoi