- 23.3.2018

Viikon vohveli – Delve on bisnesmaailman Sports Tracker

Aloitetaan välineurheilulla, sillä on aina niin paljon mukavampaa, kun pääsee heti näkemään käyriä ja käppyröitä, tilastoja ja numeroita. Siksi tänään avataan vohvelista monelle täysin uusi tuttavuus eli Delve.

Ensin iskee helposti paniikki: näkevätkö KAIKKI tämän? Eivät näe. Delve on sinun henkilökohtainen koostesivusi, joka kertoo minkä parissa ja kenen kanssa olet viime aikoina työskennellyt. Delve oppii sinusta ja tavastasi tehdä töitä, lähettää sinulle statistiikkaa sähköpostiin ja kertoo, jos jossain on parannettavaa. *

Office 365 Delve

Seuraa omaa ajankäyttöäsi ja tehosta työtäsi.

Delvessä päivitetään myös omia profiilitietoja, joiden avulla työkaverit löytävät sinut. Nämä profiilitiedot ovat julkisia ja ne kannattaakin pitää ajan tasalla. Kun joku painii jonkun ongelman kanssa, hän etsii – tai ainakin kannattaisi etsiä – Delvestä sopivaa kollegaa avuksi.

Delve tavoitteiden tueksi

Työnteon kehittäminen on yksi Delven parhaita puolia. Niin kuin Sports Trackerin, Stravan kuin Heia Heiankin, myös Delven tehtävä on tehdä työskentelysi näkyväksi ja antaa suuntaviivoja, miten saat päivistäsi enemmän irti vähemmällä turhalla työllä. Delveen voi asettaa itselleen tavoitteita ja seurata niiden etenemistä. Siinäpä motivaatiota kerrakseen!

Office 365 Delve 2

Kuinka paljon sinulla menee aikaa kokoustamiseen?

Ei muuta kuin Delve auki ja My Analytics* tutkintaan. Mikä on työskentelykuntosi tänään? Entä millaisessa Office-kunnossa haluaisit olla ennen kesää?

* Sisältyy E5-lisenssin MyAnalytics-osioon.


Tarvetta lisätreenille? Joko latasit Personal Officerin Office 365 -pikaoppaan?

Officerin pikaopas

Lataa opas nyt

Aiheesta lisää

Office 365 Keep on Track -webinaari, helmikuu 2019 Webinaarivuosi 2019 on potkaistu käyntiin jälleen uudella Office 365 Keep on Track -webinaarilla. Tämän myötä meillä on takana jo 26 webinaaria, josta...
Office 365 Keep on Track -webinaari, joulukuu 2018 Vuoden 2018 viimeinen Keep on Track -webinaari on pidetty, ja on aika alkaa valmistella joulun viettoa ja uuden vuoden vastaanottoa. Tänä vuonna onkin...
Office 365 Keep on Track -webinaari, lokakuu 2018 Lokakuun webinaari on paketissa, ja takki on taas hetken aikaa suhteellisen tyhjä. Fiilis on kuitenkin kaikkea muuta kuin tyhjä, ja kärsimättöminä odo...
Office 365 Keep on Track -webinaari, elokuu 2018 Taas on yksi webinaari takana, ja voidaan alkaa ottaa uutta vauhtia kohti seuraavaa. Tällä kertaa rekisteröityneitä osallistujia oli ennätysmäärä, ja ...
Office 365 Keep on Track -webinaari kesäkuu 2018 Kesäkuun webinaari on takana, ja osallistujia jälleen kiitettävästi mukana. Varsin aktiivista yleisöä meillä näyttää olevan, ja saimme taas paljon hyv...
Vohvelin perusteet – näin tuunaat vohvelia Mitä eroa on hampurilaisella ja vohvelilla? Nyt ei puhuta ruokalajeista vaan digityötaidoista. Hampurilaisvalikolla viitataan usein kolmen viivan muod...

Tietoa kirjoittajasta

Personal Officer

Office 365 Guru & ATK-welho

Kirjoitukset (7)

Kommentoi